Pasiuni Periculoase – A Bigger Splash (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Luca Guadagnino
Actori: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Pasiuni Periculoase – A Bigger Splash (2015)

Sinopsis film Pasiuni Periculoase – A Bigger Splash (2015)

Legenda rock Marianne Lane se recuperează pe insula vulcanică Pantelleria. alături de partenerul său Paul, când celebrul producător muzical și vechi iubit, Harry. sosește pe neașteptate, însoțit de fiica sa Penelope, și le întrerupe vacanța, aducând cu el nostalgia fără scăpare.

A BIGGER SPLASH: Pasiuni periculoase este un portret senzual al dorinței, geloziei și rock and roll-ului, sub soarele mediteranean.

Recenzie film online Pasiuni Periculoase – A Bigger Splash (2015)

Guadagnino Morisca sus sentimentul de claustrofobie cu prim-planuri extreme care ignifugă simțurile. mâinile unui pește sau golirea peeling fructe, ochi ca ei sondaj celelalte personaje. o gură în mișcare cu non-stop palavrageala și râs. Marianne ar putea fi ușor un contemporan star rock-Swinton este o figură atemporal și falnic. după-dar toate utilizarea Guadagnino de zoom-uri si tigai sugereaza un omagiu adus drame psihologice europene. cum ar fi materialul sursa filmului. A creat un amestec care e sexy si ciudat dintr-o dată.

Dar, apoi filmul merge moale și prostie spre sfârșitul anului. la fel cum ar trebui să fie cel mai apucare sale. O descoperire sinistră aproape pare ca este a fi jucat pentru râde. De fapt, pentru că filmul este atât de precis pentru mult timp atât frumusețea și ciudățenia ei. Trecerea tonale spre farsă inconfortabil simte că mult mai dezamăgitoare. Guadagnino, de asemenea, încearcă să scadă în indicii cu privire la situația dificilă a refugiaților tunisieni care sosesc pe insula caută sanctuar, dar ei nu rezonează cu adevărat sau sincronizeaz cu povestea ca un întreg.

Ar putea fi conceput ca o poveste care atrage atenția asupra pericolelor de a fi alb. Frumos și privilegiat, dar va înregistra, probabil, mai mult ca o evadare orbitor.