Pasiune – Passion (2012) film online subtitrat

Regia: Brian De Palma
Actori: Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth, Paul Anderson, Melissa Holroyd
Anul: 2012
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 105 minute
IMDB: 5.3/10 din 2438 voturi

loading...

Christine, un executiv de publicitate, încearcă să câștige putere profesionale și romantic peste ei în sus-și-vin subordonat, Isabelle, așa cum răzbunare pentru aventura ei cu iubitul Christine lui, Dirk. Christine face totul in puterea ei de a ruina reputația și relațiile lui Isabelle. Ea, de asemenea, încearcă să tragă secretar Isabelle lui, Dani. Din cauza acestor evenimente, Isabelle aparent devine lipsit emotional si dezvolta o dependenta de medicamente prescrise in Pasiune.

După Christine este găsit mort, Isabelle este arestat și mărturisește la uciderea în timp ce într-o transă indusă de medicamente. Disperat pentru a dovedi nevinovăția ei, Isabelle arată poliția că ea are un alibi în seara zilei crima a avut loc in filmul Pasiune. Dirk, ce a fost beat după ce a fost respins de Christine, este arestat după o eșarfă cu sânge Christine pe ea se transformă în mașina lui. Isabelle este eliberat și Dirk este acuzat de uciderea, în ciuda dezmințirilor sale.

În cele din urmă, este dezvăluit faptul că Isabelle a ucis Christine, și a stabilit totul pentru a convinge pe toți că ea avea o cădere nervoasă în timp ce încadrare Dirk pentru crima. Dani, care în secret este în dragoste cu Isabelle, relevă faptul că ea a capturat Isabelle pe video cu telefonul ei la diferite momente în timpul noaptea crimei. Dani apoi încearcă să șantajeze Isabelle pentru a deveni iubitul ei. În acea noapte, Isabelle are un vis ciudat în cazul în care ea a strangulează Dani după ce a fost sedus de ea, dar nu înainte de a trimite Dani video incriminatoare Isabelle a detectivul de poliție investighează in Pasiune. Dintr-o data, apare sora geamana Christine și strangulează Isabelle din spate cu o eșarfă pătată de sânge. În clipa următoare, Isabelle se trezește în ei dormitorul din coșmar ei doar pentru a face față unui nou cu Dani stabilire mort la picioarele patului ei.