Păsări libere – Free Birds (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): Jimmy Hayward , Scott Mosier
IMDB: 5.9
Regia: Jimmy Hayward
Actori: Owen Wilson, Woody Harrelson, Amy Poehler

loading...

Curcanii din Free Birds, iau măsuri exreme pentru a schimba cursul istoriei! MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animaţia Păsări libere, o comedie efervescentă pentru toate vârstele, cu Owen Wilson şi Woody Harrelson în rolurile principale.

Animaţia Free Birds debutează cu o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate. Notă discordantă face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.

Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care Preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă.
Jake (Woody Harrelson) este un curcan războinic a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

Jocuri de cuvinte și referințele cultura pop sunt bogat în această aventură animat Ziua Recunostintei-tematice, dar chiar și după standardele unui film pentru copii, Free Birds este destul de lame. Pentru a juca jocul realizatorii, nu este pur și simplu prea mult umplutura în această pasăre: caractere prea multe, subplots, gagurile și idei, care includ timpul de călătorie, nutriție și genocid.

Director și co-scenaristul Jimmy Hayward (“Horton Hears a Who!” “Iona Hex”) ofera un film care e suficient de colorat și aglomerat cu înțelepți-cracare creaturi-vorbesc curcani, să fie specifice, dar cu posibilitatea de moarte spectatori aproximativ la toate timpurile, nu se simte deosebit de plin de viață. Și cu siguranță nu ajută faptul că scenariul Hayward, care a fost co-scris cu mult timp Kevin Smith colaborator Scott Mosier (de la o poveste de David I. Stern și John J. Strauss-de ce trebuie să fie întotdeauna aceste filme Free Birds încropit de comisie?) are astfel de asemănare la filme superioare.

Elementul timp de călătorie este o reminiscență specific de “Terminator” și “Back to the Future”, în timp ce glorios “Chicken Run” descris ideea de a fugit păsări în mult mai inteligent, moda fermecător. Dar cele mai bune părți ale “Bird Free” au loc, de fapt la început, în prezent, înainte de oricine a plecat nicăieri in animatia Free Birds.

Owen Wilson oferă vibreze lui familiar, nazală ca vocea Reggie, cel mai destept Turcia privind fermă și singurul care pune sub semnul întrebării de ce el și prietenii lui ajunge să mănânce atât de mult porumb în fiecare zi. El își dă seama că “paradisul Turcia” amicii lui vis a este de fapt propria lor sacrificare vicios înainte de a ajunge ca felul principal într-o masă delicioasă de Ziua Recunostintei.

Când încearcă să avertizeze Reggie colegii sai curcani despre moartea lor iminenta, l-au oferit până agricultorului pentru sacrificiu. Acest lucru îl pune în poziția perfectă atunci când președintele Statelor Unite ajunge (care voci Hayward în zăngănit Clintonian) pentru a alege un curcan pentru a primi iertarea anual. Reggie ajunge pentru a acoperi la Camp David, unde a luxuriates în minunile telenovele fără valoare, papuci fuzzy și livrare pizza in filmul online Free Birds.