Pasager în trenul terorii – The Commuter (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson
An: 2018
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Pasager în trenul terorii – The Commuter

În acest film online 2018 Pasager în trenul terorii – The Commuter plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care. Pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal. Si se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.

loading...

Datorită seriei Taken a devenit un nume cu greutate în categoria producţiilor de acţiune. Iar Hollywood-ul a exploatat această combinaţie de succes şi l-a distribuit pe Liam Neeson şi în alte titluri ale genului. La nici o săptămână după ce a fost anunţat noul film de acţiune ce a intrat în orarul de lucru al actorului. The Revenant, iată că, scrie Deadline, acesta a devenit protagonistul unei alte aventuri cinematografice pline de suspans, thriller-ul The Commuter.

Începerea producţiei a fost deja stabilită. Se va filma din primăvara anului viitor, în New York. Iar de scenariu se vor ocupa Byron Willinger şi Phil de Blasi. Neeson va intra în pielea unui om de afaceri care. In drumul său spre casă, se trezeşte blocat într-o conspiraţie criminală.

De realizarea lui The Commuter se vor ocupa The Picture Company şi SudioCanal. Ce l-au îndreptat pe Neeson şi spre Unknown şi Non-Stop.

Între timp, franciza Taken a depăşit graniţele marelui eran. NBC o va transforma într-un serial ce va servi ca prequel al filmelor. Neeson nu va fi însă implicat în proiect.