Partisan (2015) film online subtitrat

Regia: Ariel Kleiman
Scenariu: Sarah Cyngler, Ariel Kleiman
Actori: Vincent Cassel, Jeremy Chabriel, Florence Mezzara
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.7

loading...

Inspirat de un articol despre asasini copilului în Columbia și a stabilit cea mai mare parte într-un compus izolat într-un oraș anonim, filmul de debut al Ariel Kleiman este nimic dacă nu disciplinat. Un absolvent al Colegiului Victorian de Arte, a cărui filme scurte au luat premii la festivaluri, inclusiv la Cannes și Sundance, scriitorul / regizorul aduce obiectul greu un stil matur, care se simte mai mult ca munca unui veteran de un de 30 de ani în vârstă de primul-timer.

Partizan este un thriller capricios a spus din perspectiva vechi de 11 ani, Alexander (Jeremy Chabriel). Puștiul ochii mari locuieste cu mama sa Susanna (Florența Mezzara) și un grup de femei și copii într-o comunitate închisă a fugit de carismatic Gregori (Vincent Cassel). Ai putea să sunați Gregori un tată surogat, un patriarh, un lider de cult sau un criminal plat-out. În relațiile sale cu oamenii aflate în grija sa – opt mame si copiii lor – Gregori este vorbăreț, sensibil și chiar binevoitor. El trimite, de asemenea tineri “uns pe comisioane periculoase în oraș se ridica-le a fi o industrie cabana de ucigași.

Când unul dintre copii comite un act de sfidare și este ulterior mustrat, in Partisan, Alexandru începe sub semnul întrebării valorile din jurul lui. În descrierea sa de o comunitate unită legat de ideologia extremă a unui honcho cap magnetic, partizanilor are nuanțe de 2011 de Martha Marcy May Marlene (cu John Hawkes ca un mascul alfa enigmatic) si 2012 de sunetul vocii mele (cu Brit Marling ca un lider cult alb-robe care pretinde a fi din viitor).