Partenere pentru Mike şi Dave (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Mike and Dave Need Wedding Dates
Regia: Jake Szymanski
Actori: Zac Efron, Aubrey Plaza, Anna Kendrick, Adam Devine
An: 2016
Genuri: Aventura, Comedie, Romantice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Mike and Dave Need Wedding Dates


Review Mike and Dave Need Wedding Dates

Frații super-petrecăreți Mike (Adam Devine) și Dave (Zac Efron) dau un anunț online pentru a-și găsi partenerele perfecte (Anna Kendrick, Aubrey Plaza). Pentru nunta hawaiană a surorii lor. Deși visează la o escapadă nebunească, băieții se pomenesc duși de nas și extenuați de către duo-ul incontrolabil.

Mike și Dave Stangle sunt tineri, aventuroși, iubitori de distracție și, după cum ar spune unii, nesuferiți. Acești “unii” ar include alți membri ai familiei Stangle. Așa că, atunci când sora lor Jeanie anunță că se mărită. Familia organizează o intervenție prin care le solicită lui Partenere pentru Mike şi Dave să își aducă partenere. Partenere respectabile!

Motivul organizării intervenției este dezvăluit prin flashback-uri rapide care rememorează bufoneriile săvârșite de băieți de-a lungul anilor la reuniunile familiei Stangle. Toată lumea se simte bine, lucrurile merg ca pe roate, însă apoi apar Mike și Dave neînsoțiți, se îmbată. Se dau la fete, se poartă ca idioții și strică petrecerea. Prin urmare, partenere!

Familia si obligatiile din filmul Partenere pentru Mike şi Dave

Pentru a îndeplini solicitarea familiei, Mike și Dave apelează la cea mai bună sursă de fete decente, respectabile care le vine în minte: Craigslist. Ei dau un anunț în care le promit partenerelor selectate o excursie în Hawaii cu toate cheltuielile plătite. Si ocazia de a participa la toate activitățile familiei Stangle în legătură cu nunta.

Anunțul devine viral, iar răspunsul este atât de covârșitor încât Mike și Dave nu au altă opțiune. Decât să organizeze un proces de selecție pentru candidate. Ei se întâlnesc cu fete drăguțe, cu fete slinoase, cu fete ciudate, cu fete paranoide, cu fete activiste, cu fete gemene care arata ca niște băieți, cu fete care sunt băieți.

Partenerele pe care nu contaseră sunt Tatiana și Alice. Ele îi caută pe cei doi frați și îi vrăjesc să le declare câștigătoare și să le aleagă partenere pentru nuntă. Nunțile — și Mike și Dave— nu vor mai fi niciodată la fel..