Parker (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Romantice
Producator(i): Donald E. Westlake, John McLaughlin
IMDB: 6.2
Regia: Taylor Hackford
Actori: Jennifer Lopez, Jason Statham, Michael Chiklis


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

În ultimul deceniu sau cam asa ceva, Jason Statham a făcut o încercare de a deveni următorul mare internațional vedeta film de acțiune. Si a demonstrat că are cea mai mare parte ceea ce este nevoie pentru a atinge acest obiectiv măreț. El are o mulțime de carisma, un sentiment viclean de umor și este unul dintre puținii oameni. Care lucrează în genul de azi care pot trage în mod convingător de pe scene de lupta.

Singurul lucru care a l-au ținut de la a deveni un superstar cu drepturi depline. Este că în timp ce el a apărut în unele puncte (cum ar fi “Transporter” și “Expendables” filme). Si cateva favorite cult (cum ar fi dement filmele “biela-manivela”). El nu a fost încă pentru a găsi că rolul iconic care l-ar pune pe partea de sus ca Clint Eastwood. Cu “murdare Harry” sau Arnold Schwarzenegger cu “Conan Barbarul” (1982) și “The Terminator” (1984).

Din păcate, cele mai recente efortul său, “Parker”, este puțin probabil să facă mult pentru a stimula cariera sa. Este un alt efort mijlociu în care prezența sa de necontestat nu poate ridica amestecul obișnuit de complot complicate și masacru sinistru. Ca bland si indistinct ca titlu generic, aceasta este un film care pare să fi fost fabricate doar pentru a juca în cea mai mare parte săli goale pentru o sumbră mijlocul iernii săptămână sau două înainte de evaporarea de pe piață și mintea.