Parasyte Part 2 (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Kiseijuu: Kanketsuhen
Regia: Takashi Yamazaki
Actori: Eri Fukatsu, Ai Hashimoto, Shôta Sometani
An: 2015
Genuri: roaza, Drama, Actiune
IMDB: 6.5
Durata: 117 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Parasyte Part 2 (2015)

Sinopsis film Parasyte Part 2 (2015)

In filmul Parasyte Part 2, umanitatea este sub atac de catre parazitii ce mananca carne. Un parazit impreuna cu gazda lui pun la cale oprirea celorlalti.

Review film Parasyte Part 2 (2015)

Atunci când japonez box office-ul cu capse Takashi Yamazaki (Eternul Zero, Space Battleship Yamato) a preluat seria manga populare Hitoshi Iwaaki lui Kiseiju, se pare ca un ordin înalt. Dar, Yamazaki și co-scenaristul Kosawa Ryota a reușit să găsească un echilibru între nătărău clin, acțiune și comedie neagră, în primul dintr-un set de film din două părți. Parazitul – Partea 1 (care a fost lansat în Japonia, în toamna anului 2014) a fost un zburda surprinzător de divertisment și un hit de box office, cu piese puternice set de acțiune, stimulare bună și un ejector de un sfarsit, care de fapt, a lăsat spectatorii cu un dor pentru mai multe -Chiar dacă a fost o mulțime de set-up. Doar ceea ce ai nevoie de a intra în partea a doua. Dar, dovedind că, uneori, o caracteristică unică de 140 de minute s-ar face bine în loc de filme duale de două ore Parasyte – Finalizarea este o concluzie în căutarea unui film și un pay-off.

Caracteristica din două părți este întotdeauna un risc, și se bazează, în primul rând, de fapt, publicul răspunde la filmul inițial și, în al doilea rând, pe un finisaj puternic vine destul de repede după ce o parte o să fie în stare proaspătă. Segmente de public uita; există un motiv pentru care două funcționează cel mai bine la parteneri de televiziune. Kill Bill cea mai mare parte a reușit și Bandele din Wasseypur aveau străină de film / arta casa cașete pe o parte, dar a fost, de asemenea tăiat un film lung în jumătate. Cu cât mai puțin spus despre Gantz și Iceman cu atât mai bine. Parasyte – Finalizarea lui ton mai puțin plină de umor și predicarea mohorât (umanitatea este groaznic, Pământul ar fi mai bine fără noi, etcetera și așa mai departe), să ia vântul din orice parte impuls unul generat după aproximativ 20 de minute, și spirale în plictiseală de acolo. Filmul este un prim exemplu de film, case de producție și distribuitori în speranța de a stoarce o mai box office-ul a lovit din materialul sursă care nu-l cere întotdeauna, rezultatul net fiind o luptă pentru conținut (acest lucru nu spune nimic, desigur, trilogii de inutile și quadrilogies). Luate împreună filmele ar putea găsi o casă la festivaluri gen ca un maraton “eveniment”, și ar trebui să găsească un interes DVD printre completists Iwaaki. box office regional se va baza pe persoanele returnate, dar de presă de peste mări pare puțin probabil excepția cazului în care un radical de re-editare se materializează.