Paranormal Activity The Marked Ones (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Christopher Landon
IMDB: 5.0
Regia: Christopher Landon
Actori: Andrew Jacobs, Jorge Diaz, Gabrielle Walsh


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Paranormal Activity The Marked Ones

După ce este “însemnat”, Jesse începe să fie vizitat de forțe întunecate, misterioase. Familia și prietenii lui încearcă totul pentru a-l salva pe Jesse.

Mie unul mi-a placut incepe cu o poveste a unor adolescenti obisnuiti pentru ca nu avea nici un farmec daca incepea direct cu actiunea apoi isi intra in mana incet,incet.Efectele auditive au fost destul de bune (eu l-am urmarit la casti) chiar si efectele speciale din film mi-au placut in special faza din sufragerie cand se trage peretele si apare tipul.E un film de nota 7 chiar imi permit sa-l compar cu Insidious 1 si 2.Mi-a placut toata seria..am observat ca actrita Katie Featherston apare in toate seriile probabil prin ea regizorul face legatura cu toate partile.Recomand celor care sunt fani ai seriei si desigur celor care le place acest gen.

Filmul in sine e o tampenie daca stai sa privesti dintr-un punct mai “zdravan”. Ca mai toata seria de fapt. S-a facut valva mare cand a aparut primul. Cat despre asta, nu pot sa zic ca a fost slab dar nici “Uau, ce film!”. Oamenii si-au dat silinta, le-a si iesit pe ici pe colo, dar au fost si niste faze care m-au facut sa rad. Adica mergi in beci, te ascunzi pe dupa un nailon cu ledu’ de la camera aprins, coboara si cucoana aia, se benocleaza bine dar nu te vede. Pe bune ???? Nota 6 pentru momentele care surprind, pentru ca “sperie” e prea mult spus


Trailer Paranormal Activity The Marked Ones