Paranoia (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Robert Luketic
Actori: Amber Heard, Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford
Anul: 2013
Gen: Drama, Thriller
Durata: 106 minute
IMDB: 5.7

loading...

Un thriller cu miză mare, filmul Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepţiile şi lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici şi bogaţi doi oameni din industria tehnologică (Harrison Ford şi Gary Oldman) sunt cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălalt. Un tânăr talentat si ambiţios, Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporativ. Până să realizeze Adam că viaţa lui se află în pericol, deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.

Eroul nostru din Paranoia, pentru lipsa unui termen mai precis sau imprimabilă, este Adam Cassidy (Liam Hemsworth), un angajat de nivel scăzut saraci, dar-chipes de WyattCorp, o firmă multinațională Tech condus de toate-puternic Nicolas Wyatt (Oldman). Într-o zi, Adam trece înainte de seful cu echipa sa de dezvoltare pentru o întâlnire smoală și whiffs lucruri atat de spectaculos ca el sa primeasca întregul grup reziliat chiar atunci și acolo. Deși a fost stabilit anterior că WyattCorp este nemilos și suficient de lacom de a reduce de asigurări companiei lui Adam exact la momentul exact ca tatăl lui bolnav (Richard Dreyfuss) terenuri în spital, ei lasă în mod inexplicabil de card de credit corporativ a grupului în funcțiune suficient de lung pentru l pentru a conduce banda afară pentru o noapte incredibil de scump în oraș și el însuși, în patul de frumoasă arivist Emma Jennings (Amber Heard).

A doua zi in Paranoia, Adam este numit din nou înainte de Wyatt, dar în loc de a avea la arestat sau pastă, fostul său șef îi face o ofertă pe care el nu poate refuza-fi îngrijit în candidatul perfect pentru un loc de muncă de nivel superior de la firma rivala Tech condus de mentor-un timp Wyatt și rivalul curent Jack Goddard (Ford) și de a folosi accesul lui la sustragere detaliile unui proiect top-secret. Cu ajutorul unui “Pygmalion” grooming stil supravegheat de Dr. Judith Bolton (Embeth Davidtz) și mușchiul oferite de terorist șef Wyatt (Julian McMahon), Adam viermi drumul său în societate și harurile nu sunt bune Goddard a menționa Emma , care se întâmplă doar pentru a lucra acolo la fel de bine și totul pare să meargă ca pe roate, dar odată ce FBI-ul începe sniffing in jurul, începe treptat să se lumineze pe el că el este acum prins într-o rețea de minciuni și înșelăciune și trebuie să utilizeze inteligența lui pentru a juca asupritorii săi de pe celălalt într-un efort de a supraviețui in filmul Paranoia.

Veți observa că nu a menționat “Paranoia”, în care web și asta pentru că aceasta este una dintre cele mai puțin thrillere paranoice paranoice pe care le va experimenta vreodată. Unii ar putea argumenta că aceasta este ceea ce veți obține atunci când puneți materiale potențial de suspans în mâinile unui regizor ca Robert Luketic, un director a cărui operă include “Legally Blonde”, “Câștigă o dată cu Tad Hamilton” și două vehicule mai puțin de Katherine Heigl ( “The Ugly Truth” și “Killers”). Apoi, din nou, nu chiar îi place de Hitchcock însuși ar fi putut face mult cu materialul furnizat aici de scenaristi Jason Dean Hall și Barry Levy, care lucrează din romanul lui Joseph Finder.

Povestea Paranoia este neverosimil în moduri atât de mare (de ce ar Wyatt încredința acest plan de top-secret la un om furios egoist ca Adam?) Și mici (cu excepția cazului în filmul Paranoia este situat într-o lume în care “în vederea unei Kill” într-adevăr sa întâmplat , de ce sunt toate marile firme tech situate brusc în mijlocul orasului Manhattan?) și solicită telespectatorii să aibă grijă de o smucitură egoist încercând să vierme felul său de a fi pionul de alți doi labagii egoiste. La rândul său, Luketic încearcă să masca deficiențele narative cu un stil vizual alene ostentative și un scor uluitor iritant care utilizeaza sunete de telefon mobil ca un motiv recurente. Din păcate, restul de film Paranoia este atât de draggy încât am păstrat doresc să ridic și să vedem dacă există ceva mai interesant de la celălalt capăt.