Paradise Trips (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Comedie
Scenariu: Raf Reyntjens
IMDB: 6.3
Regizor(i): Raf Reyntjens
Actori: Gene Bervoets, Noortje Herlaar, Pascal Maetens

2015 este un adevărat an mare pentru filmul Paradise Trips. Luați de exemplu în această toamnă, în care a apărut ca un filme interesant și ambițios Negre D’Ardenne. Dar, de asemenea pentru sufletele romantice dintre noi, a fost o mulțime de a savura. Deci releasede Distribution Kinepolis Film recent Filip Peeters “primul film de lung metraj, What Women Want și a fost talentat Stany Crets Café Derby. Au fost filme bune, frumoase si teribile homegrown. Și nu numai în toamnă, a fost de mult pentru a fi văzut de lucru Cinema flamand. Chiar și în timpul verii, a adus distribuitor de film Cineart o forfotă bijuterie de: Excursii Paradise cu un pistol a unei gene Paradise Trips.

loading...

Paradise Trips nu ne face cunostinta cu pensionari Mario Dockers (fără e!). El a fost toată viața lui de lucru ca un șofer de autobuz și ștampilate propria companie de autobuze-un singur om “Paradise Trips” de la sol. Mario adus seniori la destinațiile lor și apoi înapoi în condiții de siguranță acasă. El a promis să se oprească pe soția sa cu slujba si acum e acasă. El este plictisit și în mod constant are “prea mult timp”. Dar asta se va schimba. Când bunul său prieten Gino îl cheamă și întreabă dacă el ar putea avea un alt ca un șofer de autobuz poate aduce un grup de tineri din Croația, el ofteaza desigur la imediat. “Pentru OUP Mario poate atribui.” Spre disperarea soției sale, omul lasă cu autobuzul său spre parcare. Când Mario ajunge în Croația, el nu a putut crede ochilor. El a ajuns la un festival si pentru hippies. Și care creează o mulțime de frecare cu călătorii și cei prezenți la festival. Festivalul se deschide ochii Mario și îl face să lupte cu sine însuși. Și când la festivalul Mai mult, fiul său Jimmy, pe care el a negat de ani de zile, întâlniri, Mario știe unde nici măcar nu se târască. Totul va fi bine?

Titlul Paradise Trips este mare alegere și acoperă conținutul filmului cu totul. În primul rând Mario petrecut întreaga viață seniori la destinația lor preferate, făcându-l un adevărat paradis excursie la pentru ei. Din nou, șofer de autobuz va aduce tinerii la destinație de vis, paradisul lor. Și Festivalul apoi, este chiar și pentru hippies și că este extrem de colorat pentru a merge departe, se asigură că termenul de “paradisul” este chiar mai bine alegere. Un al doilea motiv pentru care alegerea titlu este uimitor este faptul că călătoria lui Mario la prima vedere este un alt într-un rând. Dar, desigur, Mario se știa că el însuși ar găsi în această călătorie în cele din urmă pace și că se va întoarce de lupte interioare ca un om renăscut. Și, în sfârșit, este pur și simplu un nume genial pentru o companie de autobuze. Încă sună destul de primitoare, Paradise Trips? Nu-i așa?

Director Raf Reyntjens prezintă un film Paradise Trips frumos și atractiv. Omul a dat seama anterior mai multe filme de scurt de succes și arată cu Paradise Excursii primul său film artistic la lansarea publică flamandă. Cesiune absolut de succes, Eu crede. El lasă experiența de vizualizare filmul ca în Edge of Tomorrow (2014). Arăți de două ori, dar de fiecare dată dintr-o perspectivă diferită. Și, deși nu a fost într-adevăr destul de inovatoare, face filmul atat de bine. Pentru că dacă te uiți atent, veți observa că există multe lacune în poveste. De a doua oară pentru a vedea povestea prin ochii Jimmy – prima data cand te uiti din perspectiva Mario – care găuri sunt foarte bine completate. Reyntjens asemenea asigură, de asemenea că, împreună cu Mario la inceputul filmului ca un outsider uita la grupul de tineri. Și că este, de asemenea literalmente a spus: “. Toată lumea este împotriva ta” Treptat topi privitorului, Mario și grupul de tineri hippie frumos împreună într-un talmeș-balmeș de emoții, a păcii, de droguri și nenorocit awesomness. Paradise Excursii telespectatorii de fapt oferă un fel de evadare, pentru ca impreuna cu Mario ca sa scape din lumea de performanță și stres.