Păpuşile Muppets – The Muppets (2011) DUBLAT Online

Regia: James Bobin
Actori: Rashida Jones, Zach Galifianakis, Chris Cooper, Alan Arkin, Jason Segel, Amy Adams
Anul: 2011
Gen: Comedie, Familie, Muzical, Dublate
Durata: 103 minute
IMDB: 7.2

loading...

Franciza Muppet este revitalizat cu „Păpuşile Muppets”, un musical de sine conștient amuzant, rău care se deschide prin recunoașterea au supraviețuit duratei lor de conservare. Există ceva adevăr în această observație; aceasta este primul film Muppet de la „Muppets din spațiu” (1999), și nu a fost exact o gălăgie pentru o trezire. Cu toate acestea, pentru cei care au crescut cu Muppets, au avut personalitati adorabili și (vom zice?) Defecte de caracter.

Ce e mai degrabă viclean despre aceasta trezire este faptul că sidesteps faptul că unii spectatori tineri nu poate fi de fapt foarte familiarizat cu Muppets. Părinții lor vor fi fani. Filmul Păpuşile Muppets se deschide cu Muppets desconcentrate; filmele și emisiunile TV sunt toate în trecut. Au trecut mai departe. Dor de Piggy, descoperim, a devenit editor al unei reviste de moda de la Paris. Este un fan om care le-dor cel mai mult. Jason Segal joacă Gary, care nu iubește doar Muppets dar, de fapt trăiește cu Walter, care a fost cel mai bun prieten lui, deoarece el a fost un copil, chiar dacă acum lui Gary cel puțin cinci picioare mai înalt. Aceasta prietenie este o problemă, precum și ar putea fi, pentru prietena lui Gary Mary (Amy Adams). Walter îi place Gary destul de bine, dar se simte ca o persoană deplasată. La urma urmei, e un Muppet.

Gary, Maria și Walter să ia o excursie cu autobuzul la Hollywood, doar pentru a descoperi istoric Muppet Studios sunt abandonate și în paragină. Walter descoperă că un milionar (Chris Cooper) intenționează să cumpere studiourile și fora pentru petrol. Acest lucru nu este absurd; nu-i așa greva ulei sub 20 ferma Century-Fox? Cele trei Turiștii promit să strângă bani pentru a salva studiourile, și apariția precoce a Mickey Rooney in filmul ar fi fost o tipoff a vechii formula Rooney-Garland: „! Hei, copii Să pus pe un spectacol”