Muppets Most Wanted (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Comedie, Crima
Producator(i): James Bobin, Nicholas Stoller
IMDB: 6.5
Regia: James Bobin
Actori: Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell, Tom Hiddleston, Salma Hayek, Steve Whitmirey

loading...

“Muppets Most Wanted – Păpușile Muppet în turneu” se deschide cu un cântec autoreferențial care comentează faptul că sequel nu sunt niciodata la fel de bun ca filmul care le-a inspirat și apoi continuă să demonstreze punctul. Când broasca tuturor favorit, urs, porc, și orice Gonzo este returnat în 2011 pentru “The Muppets”, rezultatul a fost un succes de creatie surprinzătoare. Și așa cum-hopping iaz “The Great Muppet Caper” urmat pe tocuri de “The Muppet Movie” Acum mai bine de treizeci de ani, face un anumit grad de sens ca aceasta generatie a lui Muppet sequel ar fi, de asemenea, o aventură-crimă dantelat pentru păpuși vaudevillian spiritualul. Cu toate acestea, echipa de creatie din spatele acestui follow-up au pierdut și mis-prioritizate atât de mult din ceea ce a lucrat despre “Muppets” care este greu de crezut, uneori, că nu este o echipa cu totul diferit. “Muppets Most Wanted” are mirosul de drept-to-DVD sequel de sus în jos; ceva care seamana cu doar superficial ceea ce au venit înainte.

Problema cea mai importantă și bizar cu “Muppets Most Wanted – Păpușile Muppet în turneu” este lipsa unei protagonist. Asta ar putea suna prost pentru un film turnat în mare măsură cu papusi dar “Muppets” ne-a dat mai multe caractere pentru a urmări, inclusiv nu doar introducerea de fermecător Walter, dar revenirea Kermit alături de angajarea de caractere jucat de Jason Segel și Amy Adams. Într-o mișcare scenaristică derutant, Bobin și Nicholas Stoller nu numai separat Kermit de prietenii săi cel mai mult timp de funcționare filmului, dar nu completați acest decalaj cu un alt plumb să urmeze. Este o poveste fără o ancoră, un film care bounces înainte și înapoi între subplots săi uneori de divertisment, dar fără un indiciu de densitate tematice. Da, știu că e “doar” o diversiune familie lighthearted dar motivele “The Muppet Movie” și “Muppets” au atras a fost pentru că a atins pe probleme care au fost identificate atât copii și adulți, cu toții știam ce însemna Kermit când a spus nu a fost ușor să fii verde sau au avut nostru conexiune proprie curcubeu pentru a găsi. “Muppets Most Wanted” atinge ceva mai mult de accente stupide.

Acum, că “Muppets Most Wanted – Păpușile Muppet în turneu” este din nou pe radar internațional în lumea acestor filme, Dominic Badguy (un câștigător Ricky Gervais) coboară în a încuraja Kermit, Fozzie, Gonzo, iar restul gastii de a merge într-un turneu mondial . Desigur, cu un nume ca Badguy, nou manager lor are un plan mișelesc în mânecă. La prima lor oprire în Germania, Kermit este răpit și shuttled off la un Gulag rus, unde este menit să ia locul unui criminal “broasca rău” international numit Constantin, in Muppets Most Wanted, care tocmai se întâmplă să arate exact ca Kermie, doar cu unul dintre semnele cinematic istorice ale răului-un mol facial.

În timp ce buna Kermit încearcă să convingă garda lui Nadya (Tina Fey) că este o broască înrămate și să păstreze pe partea bună a colegilor deținuți jucat, printre altele, Ray Liotta, Danny Trejo, și Jemaine Clement, Constantine este de lucru cu Dominic pe Endgame lor, furtul Bijuteriile Coroanei în timp ce utilizați Turneul Muppets ca un capac. În esență doar pentru a ajunge banda la un număr de locații de distracție (și pentru a permite flux nesfârșit de camee din place de Salma Hayek, Christoph Waltz, Chloe Grace Moretz, Saoirse Ronan, și zeci mai mult), elementele necesare pentru a ridica bijuteriile sunt întins în Europa. Ca mai mult de Muppets Most Wanted începe să se întrebe la un comportament ciudat Constantin / lui Kermit, Sam Eagle și un agent Interpol nume Jean-Pierre Napoleon (un inspirat Ty Burrell) urmări crimele fiind lăsat în urma lor. În cele mai multe eroare extraordinar scenariștii, ne petrecem mai mult timp cu Constantin decât oricare dintre clasice Muppets, și am dorit ca cineva să rădăcină pentru alte decât Kermit într-o închisoare din Siberia. Ar fi fost atât de mult mai inteligent pentru a avea Walter, un nou erou solid din ultimul film, dau seama de înșelăciune imediat și apoi de lucru pentru a dezvălui pentru oricine altcineva.