Pantera roz 2 – The Pink Panther 2 (2009) Film Online Subtitrat

Regia: Harald Zwart
Actori: Yuki Matsuzaki, Armel Bellec, Jack Metzger, Alfred Molina, Steve Martin
Anul: 2009
Gen: Aventura, Comedie, Crima
Durata: 92 minute
IMDB: 5.5

In Pantera roz 2, după ce a fost recompensat pentru că a rezolvat misterul Diamantului Pantera roz, inspectorul Jacques Clouseau a fost pus să soluţioneze cazuri minore, asta ca să nu-l mai încurce pe şeful sau, inspectorul Dreyfus, însă faimosul diamant este din nou dat dispărut în urma unor spargeri succesive făcute cu mare artă. Succesele pe care le-a tot avut, chiar gafând, îl fac pe Clouseau persoana potrivită în a rezolva şi de această dată cazul Diamantul roz şi a-şi face o echipă alcatuită din cei mai mari detectivi internaţionali. Prin urmare, iată-l pe Clouseau în rezolvarea unui nou caz şi gata să-şi arate din nou talentul, de data aceasta dincolo de frontierele ţării.

loading...

Ca a inceput filmul Pantera roz 2, zâmbetul meu stins. Actorii sunt dezamăgit de scenariul și direcția, care nu pop într-adevăr personajele justificative afară în centrul atenției de benzi desenate puternic. Poate exprimate este pur și simplu prea stea-împânzit? Există, uneori, sentimentul de că sunt cicluri pe ecran de câte două-trei, doar pentru a le menține în viață.

Apoi mai este albatrosul a Blake Edwards / Peter Sellers filme Pantera roz 2. Edwards a fost un director cu adevărat inspirat de comedii (“Partidul”, “SOB”, “Victor / Victoria”). Peter Sellers a fost un geniu, care a ratat a făcut inspectorul Clouseau pară ca și cum ar într-adevăr au fost neputincios în incapacitate de funcționare în lumea reală și într-un fel incapabil de a ști că. Steve Martin este un geniu, de asemenea, dar nu de a fi Clouseau. Se pare mai mult ca un exercițiu.

Terenul: “Tornado” a furat Magna Carta, sabia japonez împăratului și Giulgiul din Torino. Următor in poate fi Pantera Roz 2, diamantul care este, pentru un motiv oarecare, simbol al măreției Franței și nu doar un exemplu de carbon sub o mare presiune. Clouseau este ales, în ciuda agitația apoplectic de inspectorul-sef Dreyfus (Cleese), să se alăture un vis de poliție Team International pentru a contracara posibila fapta.

De asemenea pe scena este asistentul lui Clouseau Nicole (Emily Mortimer), un trandafir parfumat; ea și Jacques sunt atât de în dragoste cu fiecare parte, ele nu pot chiar s-au adus să-l recunosc. Membrul italian al echipei Vincenzo (Andy Garcia), numele de familie DonCorleone, se mută pe Nicole și spune că Clouseau Sonia (Aishwarya Rai Bachchan) îl place. Care creează o situație rom-com, care este un fel oprit din cauza lui Jacques și Nicole lui timiditate, și pentru că filmul pare reticente în a prim-plan Sonia foarte mult. Rai este uluitoare în filme Bollywood, în cazul în care dedica o mare de expertiza pentru a admira frumusetea, dar aici e ea insuficient și prea mult în fundal.

Molina joacă Pepperidge in Pantera roz 2, un tip Sherlockian care pretinde a fi un mare deducer de indicii. Clouseau are o privire la el, și încep o confruntare deducerea, un fel de amuzant. Reno este Ponton, inspector asociat Clouseau, a cărui prezență considerabilă niciodată plătește off. Yuki Matsuzaki, ca polițistul japonez Kenji, pare a fi proiectarea idei cu privire la caracterul care au fost editate pe sau nu scris în. Tomlin este expertul departamental de pe PC comportament, care sustine Clouseau cu (Pantera roz 2).