Pantera neagra – Black Panther (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Coogler
Actori: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Pantera neagra – Black Panther

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, filme online 2018 Pantera neagra – Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

Filme online 2018 Pantera neagra – Black Panther mai dezvăluie un răufăcător. Cântăreaţa Nabiyah Be şi-a anunţat pe Twitter debutul ei în film. Ea nu va juca un personaj oarecare în noul film, ci va fi Tilda Johnson, un nume pe care fanii Marvel Comics îl vor recunoaște ca fiind răufăcătoarea Nightshade.

Imaginea care a fost postată pe Twitter este din primul trailer lansat, deși se pare că Nabiyah Be nu a fost recunoscută. Si nu există nimic care să identifice personajul pe care îl interpretează ca Nightshade. Stă alături de Michael B. Jordan, care îl va interpreta pe Erik Killmonger în filme online 2018 Pantera neagra – Black Panther. Așa că pare că perechea va lucra împreună sau poate că Nightshade lucrează pentru Killmonger.

În benzile desenate, Tilda Johnson a trecut prin mai multe nume ușor diferite, de la Dr. Nightshade la Deadly Nightshade, până la Nightshade. Scrie publicaţia Cinemablend. Dr. Honorarium poate fi cel mai elocvent când personajul era introdus pentru prima dată la începutul anilor 1970. Ca om de știință care a transformat oamenii în vârcolaci pentru a lupta împotriva Căpitanului America.