Pandemic (2016) Film Online Subtitrat

Regia: John Suits
Scenariu: Dustin T. Benson
Actori: Rachel Nichols, Alfie Allen, Missi Pyle
Anul: 2016
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Pandemic pe care nu se vorbește aici, dar regizorul John costume de actiune energica scenarist Dustin T. Benson ar putea avea la fel de bine de brand Zorro pe frunte, având în vedere premisa generală și la scară redusă asemănare cu “World Z War” și “28 de zile mai târziu … “filme Pandemic. Originalitatea nu este o virtute majoră aici, iar decizia de a merge aproape în întregime cu un aparat de fotografiat-person-shooter stil prima subiectiv ar putea lovi spectatorii mai mult ca pe un card de debit decat un plus obositoare-heightening identificare. Cu toate acestea, acest lucru este un solid în cazul în care nu destul de intrare memorabilă în continuă expansiune canon al cinematografului. Undead supravietuitor Deschiderea în ediție limitată la 1 aprilie, se va ajunge fără îndoială un public mai larg de gen-fan, prin intermediul formatelor de origine la lansat la VOD și iTunes la 5 aprilie.

În viitorul apropiat, un virus a distrus cea mai mare parte a populației SUA. Acesta a lovit atât de repede încât forțele guvernamentale nu au avut timp să facă nimic in filmul Pandemic, dar se retragă în câteva facilități foarte bine pazita, lăsând restul populației să se descurce singură. Societatea sa prăbușit practic; cei care au supraviețuit (fără încă deveni “Etapa 5” cazuri, care este egala cu practic “zombie cu mișcare rapidă”) sunt de foame, disperat și violent. Nu există nici un tratament cunoscut sau vaccin inca, desi doctorul Lauren Chase (Rachel Nichols) a fost pretins de lucru pe acesta din urmă ca un laborator de tehnologie CDC-out de Est înainte ca ea a fost chemat înapoi la Los Angeles. Aici, ea este imediat aruncat de către un medic care prezidează nu-prostii (Paul Guilfoyle), într-o echipă formată din patru persoane însărcinate cu haosul din afara a pune în pericol un compus militar pentru a salva sperăm, o unitate medicală în centru catenară.

Ceilalți din Pandemic, toate cu mult mai intarit pentru sarcinile lupta sau mor decât nou-venit, sunt date nume funcționale: de conducere cu autobuzul lor nu foarte bine blindat este Wheeler (Alfie Allen, “Game of Thrones“), o oarecum nociv ex-felon; asigurarea securității (deși este destul de mult în fiecare bărbat / femeie pentru ei înșiși) este tragatorului (Mekhi Phifer), un morocănos ex-polițist. O figură mai simpatic este navigator Denise (Missi Pyle), carora le place Lauren și-a pierdut un copil – desi Lauren spera in secret fiica ei adolescentă ar putea fi încă în viață, și este dispus să pună în pericol misiunea, în scopul de a afla. (Ea are, de asemenea, o alta, secret si mai mare, care oferă un rid complot util mai târziu.)