Până la capăt – All the Way (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Jay Roach
Actori: Bryan Cranston, Bradley Whitford, Anthony Mackie
Anul: 2016
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Până la capăt – All the Way (2016)

Sinopsis film Până la capăt – All the Way (2016)

Filmul prezintă primul an al președinției lui Lyndon B. Johnson. Imediat după moartea lui Kennedy, Lyndon B. Johnson depune jurământul, se confruntă cu urmările războiului din Vietnam și încearcă să lanseze proiectul său de lege despre drepturile civile.

Recenzie film online Până la capăt – All the Way (2016)

Este, probabil, un an electoral necesar să ne reamintim că schimbarea în această țară ia sânge, sudoare și lacrimi. Într-un moment în care națiunea se simte mai divizată ca niciodată, este sănătos să se uite înapoi la unul dintre punctele de cotitură în sistemul politic al Statelor Unite. O luptă pentru drepturi civile, care a împins stabilirea atât de tare încât să reconfigurat pentru totdeauna colegiul electoral . Gândiți-vă la acest fapt uimitor.

Inainte de alegerile prezidențiale din 1964, Georgia nu a votat republican. Ei au făcut acest lucru în ultimele cinci alegeri. “South republican” nu a fost întotdeauna atât de mult de un dat și HBO Până la capăt. All the Way face cazul în care o mulțime de această schimbare politică a început, deoarece Lyndon B. Johnson a recunoscut importanța drepturilor civile atunci când a urcat la președinție după asasinarea lui John F. Kennedy. Aceasta transformându-se în problema alegerii acelui an și provocând supărarea unui sediu GOP, care nu a fost pe partea dreaptă a istoriei.

Această dramă excelent, purtat de o performanță cu adevărat incredibil de Bryan Cranston, surprinde dificultatea mașinii politice. Până la capăt – All the Way poate fi un pic frustrant subțire, în care încearcă să facă un pic prea mult în 132 de minute, de cotitură figuri politice complexe în “personaje de dispozitiv complot” (cei care vin în cadru, servesc scopului lor pentru protagonist, și etapa de ieșire din dreapta), dar există atât de mult, demn de discuție în piesa care “All the Way” nu trage. Și Cranston ar trebui să clar ceva mai mult spațiu manta pentru un viitor Emmy și Globul de Aur să stea alături de Tony a câștigat pentru acest rol.