Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri (2015) film online subtitrat

Regia: Joe Wright
Scenariu: Jason Fuchs, J.M. Barrie
Actori: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Levi Miller
Anul: 2015
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Warner Bros. Pictures prezintă „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”, cel mai nou film al regizorului Joe Wright care aduce pe marile ecrane o nouă perspectivă asupra poveştii clasice, scrise de J.M. Barrie. Aventura urmăreşte întâmplările prin care trece un orfan în magica Ţară de Nicăieri. Pe lângă distracţie şi pericole, băiatul îşi descoperă adevăratul destin, acela de a deveni eroul Peter Pan. Din distribuţia impresionantă a filmului fac parte actorii Hugh Jackman, Garrett Hedlung, Rooney Mara, Adeel Akhtar, Amanda Seyfried şi micul Levi Miller în rolul lui Peter Pan. Odata ajuns in pe taramul magic din Neverland, “Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri” gaseste deopotriva distractia dar si pericolul, dar mai presus descopera care este destinul sau – sa devina un erou care va fi cunoscut pentru totdeauna sub numele de Peter Pan. Astfel, Peter Pan ajunge sa salveze taramul fermecat Neverland din ghearele maleficului pirat Barba Neagra, personaj interpretat de Hugh Jackman. Rolul personajului principal, Peter Pan, i-a fost atribuit tanarului Levi Miller, Amanda Seyfried o interpreteaza pe Mary, Rooney Mara este Tiger Lily, Cara Delevigne este Sirena, Garrett Hedlund este Hook.

Peter (Levi Miller) este un băiat care este lăsat ca un copil pe treptele unui orfelinat din Londra de mama sa Maria (Amanda Seyfried), o unitate în grija Mamei Barnaba (Kathy Burke). Câțiva ani mai târziu, în timpul al doilea război mondial, Aflând că ea este tezaurizare alimente pentru ea, Peter și cel mai bun prieten Nibs (Lewis MacDougall) încercați să-l fure pentru a distribui între ei și ceilalți orfani, dar sunt prinși. În acest proces, Peter găsește o scrisoare scrisă de mama sa, declarând dragostea ei și asigurarea Peter se vor întâlni din nou “în această lume sau alta”.

În represalii pentru pozne băieți, mama Barnaba cheamă pirați care răpi Nibs și multe altele. Penițe a reușit să sari de pe corabie de pirați și de a scăpa, dar Petru nu, el a fost capturat și dus la Neverland, un taram magic dincolo de spațiu și timp, în cazul în care el este obligat să devină un muncitor sclav și a mea pentru praf zână în numele nemilos pirat Blackbeard (Hugh Jackman), care se folosește pentru a se menține tânără. Peter se imprieteneste un alt miner, James Hook (Garrett Hedlund). După insultarea oamenii lui Barbă Neagră, Peter este obligat să meargă placa, dar supraviețuiește de zbor deasupra apei. Blackbeard apoi mărturisește cu el despre o profeție veche care un băiat care ar putea zbura într-o zi să-l omoare, dar Peter refuză să creadă că el este băiatul a spus.

Peter se alătură Hook și complicele său, Sam “Smee” Smiegel (Adeel Akhtar), furtul una din navele care arborează Blackbeard și evadarea în pădure, în cazul în care sunt găsite și aproape executat de localnici conduse de șeful Marea Micul Panther (Jack Charles), înainte de fiica sa, Tiger Lily (Rooney Mara), observă pan pandantiv flaut lui Petru, a plecat să-l de Maria, și a zis să aparțină cel mai mare erou oamenilor lor, legendarul Pan. Tiger Lily relevă că tatăl lui Petru a fost Fairy Prințul, dar Mary suportate mânia lui Blackbeard prin respingerea avansurile lui și a fost apoi forțat să abandoneze Petru și caute adăpost în Fairy Împărăția. Ca parte a patrimoniului său, Peter are capacitatea de a zbura, dar nu este în măsură să facă acest lucru din cauza lipsei sale de credință. Tiger Lily se află, de asemenea, la Petru, spunându-i mama lui este în viață, astfel încât el rămâne în Neverland.

Temandu-se de pedeapsa lui Blackbeard, Smee trădează locație localnici “să-l, și în lupta care a urmat, Chief Marea Micul Panther este ucis de Blackbeard, care dezvăluie, de asemenea, că a ucis mama lui Petru. Petru, Hook, și Tiger Lily scape într-o plută și cap de la Fairy Regatului să se înroleze ajutorul lor în înfrângerea pirați. Pe drum, Peter se încadrează în râu și este aproape mâncat de un crocodil inainte de a fi salvat de sirenele, după care el are o viziune de Blackbeard ucide accidental pe Maria ca ea a apărat Fairy Unit de la ofensiva lui. Descurajat pe șansele lor, Hook lasă în timp ce Petru și Tiger Lily ajunge la Fairy Împărăția doar pentru a fi o ambuscadă de Blackbeard, care folosește pan flute pandantiv pentru a deschide porțile și lansează un atac.

Peter scapă și se împrietenește una dintre zane, Tinker Bell. Împreună, ei raliu zânele să lupte pirații, și sunt unite de Hook, care a revenit și luptă dreaptă omului Blackbeard lui Bishop (Nonso Anozie) la bordul navei furat, care sfaturi de peste, trimiterea atât care se încadrează la moartea lor. Peter cucerește temerile sale și zboară pentru a salva Hook, în timp ce Blackbeard și oamenii lui sunt copleșit de zane. Forțat într-un abis, ei intră ulterior la moartea lor. Smee este singurul supravietuitor care a fugit în timpul luptei. Peter a apoi o viziune a Mariei, care își reafirmă ca el să fie salvator Neverland lui, Peter Pan. La scurt timp, Peter Hook și, acum căpitanul Jolly Roger, a reveni la Londra pentru a salva Nibs și alte orfani, care devin parte a echipajului lui Petru, la Lost Boys. Petru și Hook apoi reafirme prietenia lor, sigur că nimic nu va merge niciodată rău între ele.