Paddington 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paul King
Actori: Michael Gambon, Imelda Staunton, Ben Whishaw, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Hugh Grant
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Paddington 2

loading...

Cel mai simpatic ursuleţ revine în decembrie pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge.

În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.

Hugh Bonneville este în film Paddington 2 domnul Brown, tatăl familiei care l-a adoptat pe ursulețul Paddington, gata să facă șpagatul în aer între două trenuri în mișcare pentru a-l salva pe ursuleț. Scenele de acțiune chiar sunt luate în serios în acest film de familie ce implică o investigație detectivistică, urmăriri, un mister ce trebuie dezlegat, plus o comoară. O scenă în frizerie copiată de la concetățeanul Mr.Bean va stârni cele mai puternice hohote de râs, iar multe alte momente din film sunt încărcate de emoție. Cel puțin două scene au un dramatism ce poate impresiona foarte mult copiii.

Paddington 2, personajul central, este galant, nostim şi înduioşător. Nu arată nici pe departe ca un urs peruvian, ci ca un urs brun carpatin (de altfel, familia care îi dă adăpost se numeşte Brown). Asta ne face pe noi românii să ne simţim foarte apropiaţi de Paddington, acest ursuleţ atât de familiar prin aspect, punându-ne la egalitate cu cei care au crescut cu seria de cărţi pentru copii „Paddington Bear” şi cu serialele de televiziune britanice.

loading...