Paddington 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paul King
Actori: Michael Gambon, Imelda Staunton, Ben Whishaw, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Hugh Grant
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Paddington 2

Cel mai simpatic ursuleţ revine în decembrie pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge.

loading...

În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.

Mi-a plăcut foarte mult să văd primul Paddington, dar am simțit că nu era destul de Paddington cu femeia înfricoșătoare și cu scenele înfricoșătoare.

Paddington 2 surprinde pe deplin esența cărților și, de fapt, scoate cele mai multe dintre personaje.

Brendan Gleeson este superb ca Knuckles “urât”, care se încălzește rapid la Paddington. Acest lucru s-ar putea suna prea mult, dar filmul este foarte copilos. Acum nu este copilăresc în sensul “prostie și imature”, ci în cealaltă definiție de “potrivită pentru copil”. Întregul film afișează și redă scenele în care copilul își închipuie lucrurile – de exemplu modul în care funcționează închisoarea și, în special, ideea minunată că directorul citește deținuții o poveste de culcare pentru a le ajuta să doarmă.

Există performanțe superbe de la toți actorii și un număr mare de camee. Chiar și scenele mici introduse de către cum ar fi Joanna Lumley și Rob Brydon sunt în mod clar făcute cu mare dragoste de la actori. Hugh Grant pune într-o superbă performanță de top ca baddie, care la lăsat să-și flexeze talentele vocale!