Pactul – The Pact (2012) film online subtitrat

Regia: Nicholas McCarthy
Actori: Kathleen Rose Perkins, Ho-Kwan Tse, Jeffrey T Ferguson, Caity Lotz, Bo Barrett
Anul: 2012
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 5.7/10 din 7271 voturi

loading...

Pentru o fată care iubește filmele de groază și, mai precis iubește filmele de groaza ei supranaturale, mi se pare a fi în mod constant jonesing ceva să-mi afecteze la acest nivel fizic de teamă, chiar dacă e doar pentru un moment. Pactul a făcut abia un buzz in jurul cercuri de groază în măsura în care pot spune, dar pentru mine a fost una dintre cele mai bune filme mici din 2012, care acum sunt cu frenezie încercarea de a prinde pe. La suprafață, Pactul ar putea parea ca standard de bantuita casa tariful, dar cred că are suficient de lucru proprii se întâmplă pentru a face o pentru a vedea.

La prima Annie nu vrea să se întoarcă la ea acasă copilărie pentru înmormântarea mamei sale abuzive lui. Cu toate acestea, atunci când sora ei Nicole a aparent dispărut de la casa mamei lor, ea fără tragere de inimă se întoarce pentru a sorta lucrurile. O prezență malefică se face cunoscut în casă și Annie se trezește atras într-un mister care este mai aproape de ei decât ea a crezut.

Pactul este un adevărat înfricoșător, interesant casa bantuita film, care este bine-scris și bine executat pe aproape fiecare nivel. Da, este vinovat de folosesc mai multe bântuit clișee casa / fantomă / filme supranaturale, dar la prima mea vizionare a filmului, sperie au fost foarte reale. Acesta fel de urmează parcelei tipic de fata se confruntă cu fantoma, fantoma dă fată indicii pentru a un mister, fata devine un pic detectiv și rezolvă misterul crimei fantoma lui. Blah blah. Și în timp ce am fost se bucură încă filmul în timp ce acest lucru a fost intampla, Pactul reușește să pună un twist uimitoare pe povestea asta despre mine care se încadrează a avut scaun cu frică. Desigur, acest lucru face cam o secundă vizionare a filmului nu la fel de eficient, dar este frumos să se întoarcă și dau seama unele scene dintr-un unghi diferit.

Filmul nu petrece un întreg de timp în jur de joc cu orice fel de backstory pentru personajele principale, și, de fapt, munca de detectiv nici măcar lui Annie în misterul raspunde la oricare dintre aceste întrebări, fie. O mulțime este lăsată deschisă în acest film, care va împiedica unii oameni suportabil, dar eu uneori ca un film care ma face sa ma veni cu propriile mele scenarii. Având în vedere răsucire la final, ce sa întâmplat cu acele fete atunci când mama lor le-a încuiat în dulap? Ce au văzut sau auzit?