Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising (2018) Online Subtitrat


Regia: Steven S. DeKnight
Actori: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising

loading...

Au trecut zece ani de când uriașa bătălie s-a încheiat, dar oceanele sunt încă neliniștite. După victoria de la Breach, programul Jaeger din filme online 2018 Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising, s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii. PPDC cere acum celor mai buni și mai străluciți să se ridice și să devină următoarea generație de eroi. După prima invazie suferită de umanitate, lupta nu s-a terminat încă.

Planeta este din nou asediată de Kaiju in filme online 2018 Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising, o rasă de extratereștrii colosali care ies dintr-un portal interdimensional, cu scopul de a distruge rasa umană. Confruntați cu această nouă amenințare pentru care oamenii nu sunt pregătiți, Jaegers, giganții roboți de război, pilotați de doi oameni pentru a face față încărcăturii imense neuronale implicate în manipularea lor, nu mai sunt la curent cu această sarcină.

În aceste condiții, supraviețuitorii primei invazii, precum și noile personaje, cum ar fi fiul lui Pentecost, vor trebui să inventeze o modalitate de a surprinde inamicul uriaș, mizând pe noile strategii și atacuri defensive. Cu Pământul în ruine și încercând să se reconstruiască, această nouă luptă poate fi decisivă pentru viitor.

Realizatorii lui Pacific Rim: Uprising au dat publicităţii sinopsis-ul oficial al peliculei. Cu putin timp înaintea deschiderii unui nou eveniment dedicat fanilor benzilor desenate, ai romanelor grafice. Ai publicaţiilor de manga si anime şi a tuturor producţiilor derivate din acestea. La New York Comic Con (5-8 noiembrie) va fi proiectat şi trailer-ul sequel-ului. Să descoperim, însă, până atunci, ce se va întâmpla în filmul a cărui regie Guillermo del Toro (ce a stat la cârma primului Pacific Rim) a cedat-o lui Steven S. DeKnight.

loading...