Outpost Rise of the Spetsnaz (2013) film online subtitrat

Regia: Kieran Parker
Actori: Bryan Larkin, Iván Kamarás, Michael McKell
Anul: 2013
Gen: Groaza, Actiune, SF
IMDB: 5.1

loading...

In ciuda faptului ca mult mai imaginativ și înfricoșătoare decât lor subgen de popular contra partid SNOW DEAD, filmul Outpost Rise of the Spetsnaz oarecum subestimat de fani groază. Prin păstrarea ceva de o fata drept în descrierea lor de naziști strigoi, Ei au cea mai mare parte a contracara evita factor tabara asociate cu conceptul, și, probabil, sunt luate în considerare ca un rezultat. Cu toate acestea, adepții hardcore certainement au stat de seria pentru stilul său legitim și merite Povestirea, și cel mai nou plus față de franciza, OUTPOST: Rise of Spetsnaz, păstrează aceste merite, deoarece explorează în continuare mitologia din spatele filmului.

Outpost Rise of the Spetsnaz, acum pe VOD din XLrator Media, serveste ca primul prequel full-sânge seria “, a explora mecanismele care au creat zombi naziști în timp ce pitting o echipă de agenți outmatched ruse împotriva oameni de stiinta germani sadice și soldați. Din păcate, natura spectrală de zombi portretizat în primele două filme A fost deposedat de la ei în această intrare, deși este justificat, deoarece aceste creaturi sunt simple experimente timpurii născut din aceeași, deși imperfect, tehnologie. Adevăratul dezamăgire, deși, se află în lipsa de dezvoltare a caracterului organic, ca element supravietuitor al poveste providesprofessional în calea unor arce emoționale sau creșterea miza. Cu toate acestea, filmul încă mai oferă o ia de divertisment și brutal de material, și fanii ratelor anterioare vor fi încântați să vadă nod logic și reia de momentele lor de semnătură.

Reală arma secreta a filmului “Outpost Rise of the Spetsnaz” este transformat-producator-pentru prima dată-director Kieran Parker, de fixare elegant stil vizual predecesorilor sai, îmbibată-sepia în timp ce Aplicarea o nouă perspectivă necesară pentru această poveste. Parcuri și DP Carlos De Carvalho da naștere al unui stil vizual Spetsnaz unic, industrial, în timp ce face cele mai multe dintre script-acțiune grele Rae Brunton a da filmul mai mult interes dincolo de doar sângeroase luptă de mână-la-corp.