Outlaws and Angels (2016) Film Online Subtitrat


Regia: JT Mollner
Actori: Luke Wilson, Francesca Eastwood, Chad Michael Murray, Luke Wilson, Teri Polo
An: 2016
Gen: Drama, Thriller, Western
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Outlaws and Angels

O gaşcă de nelegiuiţi periculoşi, condusă de Henry au intenţionat să jefuiască o bancă însă lucrurile au degenerat în aşa fel încât abia au reuşit să scape cu viaţă de la faţa locului. Cu un vânător de recompense nemilos pe urmele lor, gaşca este disperată să găsească un ascunziş înainte de lăsarea serii. Soarta îi aduce în casa familiei lui George Tildon ce are două fiice. Între aceştia se instaurează un teribil joc de-a şoarecele şi pisica pe timp de noapte. Fiicele familiei sunt în pericol. Odată cu venirea dimineţii, nimic nu va mai fi la fel.


Trailer Outlaws and Angels


Review Outlaws and Angels

Piesa centrală a “Haiducii & Angels” este o scenă de sodomie amenințat, care rulează aproximativ 10 minute, după ce un personaj se aude defecarea. In timp ce ei înșiși fiind târât departe. Ea câștigă denumirea “centrală”, nu pentru o dezvoltare narativă imensă ce se întâmplă în scenă. Dar pentru că este în mod clar momentul Mollner pune mai mare efort în.

Pentru a bloca actorii săi, astfel încât acestea să poată schimba în și din camera cu un aparat de fotografiat. Care se mișcă în jurul unei mese cina, toate să îmbrățișeze nisipul care vine de la netăierea departe de o imagine capturată pe film. Eșecul acestei scene este emblematic al întregului proiect. Dialogul stătut între un Murray în pericol și o Browder îngrozită ar fi fost la fel de expresiv în mormăieli și urlete. Acest moment flecar lipseste tensiunea care se poate face iconic stand- lui Tarantino, bazată pe cuvânt off-uri captivant.

Ca un singur take, ea amintește doar privitorului cât de des filmul este îndreptat spre Teribilism-ceas mă bâlbâi actrita mea în sirop de porumb roșu în mișcare lentă în timp ce joacă un Erik Satie piesă și că, nu întâmplător, ea are probleme uriașe de stimulare .

Pentru orice alte Westernuri ar putea fi inspirat, de asemenea, “Haiducii & Angels” (Frances Fisher de la “Unforgiven” face o scurtă camee), contribuția Mollner lui întotdeauna se întoarce la Tarantino sa de bază de influență, chiar și supunerea filmului a stocului de film Kodak sale de sange-plesnire acțiune cu ecou, ​​direct, chiar dacă la scară mai mică a violenței “Django Unchained”. Dar, într-o mare de Westernuri indie tuciuriu, mai ales cele care au început cu aceeași panza gen.