Out of the Dark (2014) film online subtitrat

Regia: Lluís Quílez
Actori: Alejandro Furth, Julia Stiles, Scott Speedman, Stephen Rea, Pixie Davies
Anul: 2014
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 4.7/10

loading...

“Out of the Dark” o poveste cu fantome despre patru oameni albi care sunt bântuit de copii columbieni morti, siruri de caractere împreună tropi film de groază care au fost folosite anterior la efect mai mare in filme recente de groaza, cum ar fi “The Orphanage”, “The Others”, și remake-ul din 2010 a “Nu vă fie teamă de întuneric.” Aceste filme recente s-au remarcat datorită atmosferei lor abundente, caracterizari robust, psihologic-realiste, și direcția inteligent. În timp ce complot supranatural filmului este destul de generic pentru a fi potențial decent, ea are nevoie de spectatori de a suspenda neîncredere lor suficient de lungă pentru a fi conceptual atent. Cuplu căsătorit Paul și Sarah Harriman (Scott Speedman și Julia Stiles) muta în Santa Clara imobiliare Contreras, împreună cu fiica lor Hannah (Pixie Davies) .Paul și Sarah au moștenit-o casă bântuită din Iordania (Rea), tatăl Sarei și proprietarul o fabrică de hârtie local. Dar Sarah și Paul reconsidere cadou Iordania după Hannah este constant hărțuit de copii fantomă răzbunători in Out of the Dark.

În cele din urmă in Out of the Dark, mai multe puncte de complot inutil contrived incarca scenariu altfel complet acceptabil filmului. De exemplu, Hannah este răpit de mai sus copii fantomă, dar nu pentru că ea a rămas fără supravegherea unui adult. Nu, în timp ce Hannah urmăriri animal ei umplute într-o servanta, baby-sitter-i Catalina (Vanesa Tamayo) este distras de o minge roșie. Faptul că Catalina, un caracter slab trasă de care există doar să aibă grijă de Hannah, este luat de la Hannah de o minge de cauciuc posedat nu este cea mai proastă idee într-un film de groaza, dar acest tip de hering roșu lame devine un punct minor de fascinație de la restul filmului Out of the Dark nu este capricios suficient pentru a tine concentrat pe conectarea puncte schematice ale filmului.

Aceasta ne aduce la cea mai mare problema cu “Out of the Dark” nu e chiar imediat implică. Pentru inceput, exprimate filmului este drastic inegală. În timp ce Rea este fermecător, și imobilizat, atât Stiles și Speedman sunt complet forgettable. Davies este drăguț suficient, ea de înțeles nu are cu mult dincolo de gama bosumflare, și zâmbind. Director spaniolă Lluis Quilez nu ia suficient timp ca să ne arate ce personajele sale se simt, sau cum corpurile lor se mute în raport cu cealaltă. El, de asemenea, nu filmeze orice actorii cu iluminare corespunzătoare, preferând o paletă tulbure,-maro-negru, care face titlul de “Out of the Dark” pare ca iluzii.

Fără caractere convingătoare, spectacole valoroase, sau arestarea superficial plăceri estetice, singurul lucru de interes în “Out of the Dark” este preocuparea tematică cu cetățenii din lumea a treia suprimate. Fantome care bântuie în Harriman sunt doar cifre, spiritele slab definite care doresc moartea lor pentru a fi observat și / sau răzbunat. Această tendință este revanșard un impuls banal, dar satisfăcător că nu funcționează aici având în vedere cât simultan trase-out și ne-nuanțată Dynamic Power centrală a filmului este; Harriman aduce la lumină ceea ce un grup abia prezent de localnici, fie nu-mi amintesc sau nu par să aibă grijă despre.