Our Kind of Traitor (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Susanna White
Actori: Carlos Acosta, Radivoje Bukvic, Stellan Skarsgård
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Our Kind of Traitor

Acest film de spionaj de la John le Carre este despre un cuplu (Ewan McGregor și Naomie Harris), care ajunge printr-o înșelătorie să ajute la plecare ilicită a unui oligarh rus (Stellan Skarsgård). Damian Lewis (serialul Homeland) joacă, de asemenea, în film, iar regia e semnată de Susanna White.


Trailer Our Kind of Traitor


Review Our Kind of Traitor

John le Carre este, probabil, unul dintre cei mai apreciati scriitori de mister thriller din ultimele decenii. El pare capabil să scrie povești și personaje cu suficientă ambiguitate și vag pentru a menține publicul său pe marginea scaunului lor. Acest lucru este cu siguranță cazul cu Kind noastră de Trădător.

Nu am citit materialul sursă, dar scenariul Amini nu are același impact ca și alte adaptări le Carre. O mare parte a dialogului este greoaie, prea sweary și prea expositiony, care nu se potrivește cu stilul și culoarea paletei vizuale la pământ și dezactivat.

Coincizând cu dialogul este greoi unele acționează destul de lemn, chiar de mare exprimate pe nume. McGregor este, probabil, un pic prea subtil, în timp ce Harris este prea departe în sens opus, cu toate că Lewis și Skarsgård se potrivesc rolurile lor destul de bine. Ingenios nu știi niciodată caracterele pe care le puteți avea încredere sau ceea ce este cineva motive sunt, cu toate că până la sfârșitul anului ești încă nu frustratingly 100% sigur.

Problema principală este, împreună cu script-ul și care acționează, filmul se simte accidentat și inegală – niciodată nu destul de geluri. cinematografia șubredă Mantle face greu să se concentreze în timp ce ritmul lent trage filmul afară și testează răbdarea un pic. Dar muzica Zarvos aduce o atmosfera deosebita, nepătruns și tensionată, care va ține puțin neliniștit pe tot parcursul.