Our Idiot Brother (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Oaia neagră a familiei
Regia: Jesse Peretz
Actori: Kathryn Hahn, Francesca Papalia, Kelly Briter, Paul Rudd, Rashida Jones, Zooey Deschanel
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Ned (Paul Rudd) este un fel de sfânt. El are un zâmbet beatifice, va doreste cele mai bune și nu poarta pica. De asemenea, el nu deține locuri de muncă foarte bine. El îmi amintește un pic de Harold Skimpole, caracterul Dickens care nu înțeles modul în care au lucrat bani, sau de ce ar fi contat dacă el nu a avut nici un. Când ne vom întâlni Ned, el vinde legume organice la piață a unui agricultor, cu un pic de linie colaterală în under-the-counter buruienilor in filmul Our Idiot Brother. Iar atunci când un polițist în uniformă spune că are o zi proastă și se întreabă dacă el ar putea avea ceva să-i vândă, îl strecoară o pungă de 20 $ cu rubarbă lui. Un polițist în uniformă.

Dupa ce s-a prins, Ned este eliberat din închisoare la începutul (el a fost numit un prizonier model de patru luni într-un rând). El se întoarce la ferma a lucrat cu prietena lui (Kathryn Hahn), descoperă că are un nou iubit, și doar despre cere scuze tipul de cotitură în mod neașteptat. Lipsit de casa lui, el începe să depindă de ospitalitatea cei trei surori, care, în trei moduri lor sunt trei bucăți de muncă din Our Idiot Brother.

loading...

Acest film Our Idiot Brother nu ar funcționa fără Paul Rudd. El merge o astfel de linie fină. El trebuie să fie frumos, dar nu un prost. Dulce, dar nu zaharina. destul de sinceri pentru a provoca probleme, dar întotdeauna inocent. Nu numai că nu minți, el nu știe când acesta a fost mințit. In cazul in care genele au fost agitate în arborele genealogic al familiei sale, toate cele fel trebuie să fi căzut în piscina lui.

Cercurile de film Our Idiot Brother cu spirit agil printr-un A-listă de caractere de sprijin. surorile Ned sunt Liz (Emily Mortimer), o mama senil măritată cu un regizor (Steve Coogan); Miranda (Elizabeth Banks), un scriitor ambițios care speră să lucreze pentru revista Vanity Fair, si Natalie (Zooey Deschanel), care ar putea fi o lesbiană și este, cu siguranță în dragoste cu Cindy (Rashida Jones). Mama lor este Ilene, jucat de legendarul Shirley Knight, care este una dintre acele rare băutori de vin pe tot parcursul zilei, care poate rămâne completat și nu te ciocanul. Este de la sine înțeles, cred, că caracterul Steve Coogan este un pic de un șobolan; personajele sale, de obicei, sunt. Dar Cindy lesbiene este liber de toate clișeele obositoare despre lesbienelor din comedii, și curaj parcele cu Ned a recâștiga dreptul de proprietate Willie Nelson, câinele lui iubita.

Stiu pe cineva la fel ca Ned. Ea e o femeie. Ea are un cadou neobișnuit de a face o declarație, în căutarea nedumerit atunci când o tăcere cade pe cameră, și a zis: “Uh-oh. M-am gândit toată lumea știa asta.” In cazul in care lui Ned, honesties sale uimitoare par a fi binecuvântați. El pare să provoca daune și disperare, dar în modul de funcționare a scenariului, de obicei, el sfârșește face bine, cu toate acestea în mod accidental in Our Idiot Brother.

E revigorant in filme online Our Idiot Brother, acest târziu în vară, pentru a găsi o comedie vreme caldă, care nu urăște personajele sale și le-a încorpora în scatologiei și imposibilități sexuale. “Idiot Brother noastră”, în regia lui Jesse Peretz și scris de Eugenia Peretz și David Schisgall, este la fel de buni ca eroul său. Am văzut Paul Rudd într-o mulțime de filme, dar nu s-au dat seama că ar putea fi la fel de adorabili ca Amy Adams sau Mary Steenburgen. Jesse și Evgenia Peretz sunt copiii Martin Peretz, editorul-șef emerit al Republicii Nou și de altă zi, prietenul meu Margo Howard ciripit că ea este cunoscut copiii Peretz, deoarece s-au născut “, și merge înapoi de ani , el întotdeauna a folosit pentru a sta pe ea! ” Twitter nu încurajează elaborarea detaliată.

Filmul Our Idiot Brother se încheie cu o serie de finaluri fericite puțin probabil ca s-ar putea obiect în mod obișnuit pentru a. Dar din moment ce un rezultat produce un motiv îmbrăcat în fier ce câinele trebuie să fie numit Willie Nelson, totul este iertat.