Our Brand Is Crisis (2015) Film Online Subtitrat

Regia: David Gordon Green
Scenariu: Peter Straughan, Rachel Boynton
Actori: Sandra Bullock, Billy Bob Thornton, Anthony Mackie
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Filmul Our Brand Is Crisis este bazat pe documentarul din 2005 al lui Rachel Boynton, ce a urmărit aplicarea strategiilor de campanie politică americane folosite în Bolivia de către foştii consultanţi ai preşedintelui american Bill Clinton.

Filmul Our Brand Is Crisis începe slab, cu un montaj ciudat intercalate la stagey “interviu”, filmul in care personajul lui Bullock, “Calamity” Jane Bodine, formulează o apologie pentru noi-Nu–destul-de know-ce. Cuvintele ei sunt intercalate cu imagini de titluri de ziare și, ciudat, fotografii de Bullock lui turnare mâini zgura de la o roată ceramică. Sub toate joacă zece ani după lui “Mi-ar plăcea pentru a schimba lumea”, a nadir absolută a Woodstock-ere protest rocă; editor de sunet a filmului merita un fel de premiu pentru ștergerea lin deschidere puțin piesa împotriva “digurilor și zâne.”

Afacerea ceramică se explică de îndată, ca să nu ne facem griji unele “Ghost” influență. După o carieră traumatizant ca un consultant campanie politică, Bodine a retras în munți înzăpeziți, în cazul în care ea nu fumeaza si face boluri. Old coleg Nell (Ann Dowd) aduce tineri idealist Ben (Anthony Mackie) până la pădure pentru a convinge pe Jane în jos pentru a Bolivia, pentru a gestiona campania prezidențială a unui senator conservator al cărui stagiu prealabil în calitate de șef al acestei țări a fost destul de … autoritar in filme online Our Brand Is Crisis. Vestea că Jane va fi fără sâmburi împotriva consultant politic Pat Candy, cu care are un trecut, este suficient să-i scape de roata. Dar, odată în Bolivia, ea marginalizată de altitudine de boală acută (zborul jos este însoțit de un primer pe geografia și generalul subliniat dispoziție de la locul), și, prin urmare, în imposibilitatea de a demonstra imediat ei geniu Sun-Tzu-a informat a candidat încuiat Castillo ( Joaquim de Almeida). Cel puțin nu imediat. Inițial sub impresia că omul ei este un eșec, Jane este animat de curând răspunsul spontan Castillo la obtinerea egged (care este, el punți EGGER) și animus personal împotriva Candy din Our Brand Is Crisis.

Candy a jucat de Billy Bob Thornton, și serpentine farmec sudul și tonsorial minimalist stilului său sugerează viața reală Maven politică James Carville din Our Brand Is Crisis, care a fost în documentarul menționat anterior. Dar nu e nici o distracție reală în stabilirea măsurii în care acest film este un fel de expunere clef. Adevărata carne de comedie, dramă și, vine în trucuri murdare ingenioase care joacă Candy și Bodine pe celălalt, care ar putea lovi cu piciorul de pe un primer pe practica politică recent cunoscut sub numele de sobolan. Când lui Bullock pasiune pledează merge negativ, in filmul Our Brand Is Crisis, sau Thornton joacă smirkingly Mefisto să-i din întreaga hotelul lor balcon ele? Esti destul de aproape pentru a vorbi unul cu altul în mod direct, dar insistă să stau pe mobil telefoanele lor-film construiește o energie infecțioase. Dar nu-l păstrează energie sus, direcție în gagurile vizuale forțată, vrăji plictisitoare de seriozitate, și backstory greoi psihologie-privitorul nu este destul de sigur care a facut cu adevarat ceea ce la care în relația de dragoste-ură-Candy Bodine.