Ouija Origin of Evil (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Flanagan
Actori: Lulu Wilson, Lin Shaye, Elizabeth Reaser, Annalise Basso
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ouija Origin of Evil

Los Angeles, 1967. O văduvă introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii și înșelătorii cu care își câștigă existența, însă invită în casa ei, fără să vrea, o forță cât se poate de reală și de malefică. Când fiica cea mică a femeii cade pradă unui spirit nemilos, fragila familie trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva pe cea mică și pentru a trimite entitatea înapoi de unde a venit.

Aceasta este de fapt un prequel la 2014 filmul, astfel încât acestea sunt luați această poveste de la început; cum a început totul, cu aceeași casă, dar cu 50 de ani mai devreme. Elizabeth Reaser este o mama singura ridicând cele două fiice jucat de Annalise Basso și Lulu Wilson. Ei conduc o afacere spiritism înșelătorie pentru a face o viață, dar atunci când ei invitați, fără să vrea un duh rău în casa lor, care posedă apoi cea mai tânără fiică, aceasta devine lupta pentru ao salva și conduce demonul departe.

Sunt atât de multe de spus despre Ouija: ORIGINEA RĂULUI. Ei bine, pentru unul, este stabilit în anii ’60, astfel încât, în sine oferă un stil foarte interesant din punct de vedere al actorilor “tinuta si parul, este ca uitam ‘Mad Men’ peste tot din nou, eu nu voi trece peste cât de mult oamenii efortului de pus în hainele pe care le poartă doar pentru a merge la supermarket înapoi în acea epocă. Există, de asemenea, inimă în această poveste, copiii au pierdut tatăl lor, soția a pierdut soțul, preotul a pierdut soția sa.


Trailer Ouija Origin of Evil