Ouija (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Producator(i): Juliet Snowden , Stiles White
IMDB: 4.4
Regia: Stiles White
Actori: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ouija

Placa Ouija cunoscuta si cu numele de placa cu spirite sau placa vorbitoare, este o tableta marcata cu litere, numere si alte simboluri.

De obicei nu introduc posturi în acest mod, dar cu această ocazie specială, într-adevăr trebuie să fie. Si, ceea ce a făcut cu adevărat înșelăciune mai mare a fost faptul că îmi amintesc că am plătit $10. Pentru a viziona acest film într-un cinematograf din Puerto Rico (nu-mi amintesc dacă era Halloween-ul sau nu, dar oricum). Atunci când am putut fi salvat eu dintr-o astfel de luptă. Ouija este punctul culminant al tipului de film s-ar urmări în timp ce faci ceva pe o parte. Si cu siguranță nu plătesc 100% din atenția față de acesta – ceva de bine. Ceea ce nu este ușor de făcut într-un cinematograf. Apoi, vă puteți lăsa întotdeauna.

Ceea ce mă deranjează în primul rând este simplitatea extremă care se află în film. În al doilea rând, faptul că am fost capabil să anticipeze între 80 și 90% din momentele in care sperie urma să scadă. În cele din urmă, faptul că, atunci când partea înfricoșătoare a căzut, ei nu au fost la fel de înfricoșător ca le-aș fi așteptat să fie. Tot ce am învățat după Ouija, a fost că acesta este filmul perfect pentru a introduce pe cineva care urăște filmele de groaza genului. Dar cu siguranță nu pentru intermediari / avansat spectatori place.


Trailer Ouija