PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Other People (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Kelly
Actori: Jesse Plemons, Zach Woods, Bradley Whitford
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Other People

Un scriitor de comedie aspirant se desparte de iubitul lui și se întoarce acasă să aibă grijă de mama lui bolnavă și să se confrunte cu tatăl său conservator și cu surorile mai mici.


Trailer Other People


Review Other People

În cazul în care acest lucru ar fi un film mai mare, Molly Shannon ar putea fi în curând obtinerea câteva nominalizări la Big League. S-ar putea oricum. Cine a așteptat Sally O’Malley să locuiască o mama căsătorit Sacramento complet format din trei copii mai mari, mor de cancer?

Domnișoara Shannon este amuzant și dureros și nituire sa ma uit ca ea ne arată dragoste și furie și mândrie în copiii ei ei și vă faceți griji cu privire la viitorul lor. Si frustrare cu corpul ei faptul că nu și soțul clueless frumos, și dorința ei de a pur și simplu. Uneori, să renunțe și să moară deja. Este nevoie de un actor profund calificat pentru a ascunde nimic. Să fie încă, și lăsați camera să aibă este un fel cu tine.

Cine stia? Ea devine o mulțime de ajutor de la Jesse Plemons ca ei luptă fiul homosexual David, care suferă din bagajul său propriu grele. Fața domnului Plemons “este ghidul nostru pentru această familie, să nu acționeze. Doar permițându-ne tag-ul de-a lungul și minunați devotamentul său față de rău lui mama.

Un grup de tineri teribil de stele talentați distractiv de mâine umple în familie și biserică și cor și alte Sacramentoes și îi place lui Paul Dooley, iunie Squibb, Bradley Whitford si un copil Apatow face script-ul deja superbă pe care regizorul Chris Kelly mai bine.