Operatorul – Always Watching A Marble Hornets Story (2015) film online subtitrat

Regia: James Moran
Scenariu: Joseph DeLage, Ian Shorr
Actori: Alexandra Breckenridge, Doug Jones, Jake McDorman
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 5.2

loading...

În lumea de groază, Operatorul este nicio cifră străină. Deoarece a face prima sa apariție pe un forum Groaznic ceva înapoi, în 2009, legenda urban modern-zi a făcut obiectul a numeroase modificări fotografii, povești Creepypasta, canale YouTube și chiar o tentativă de omor în viața reală. Da, ai auzit bine. Mai înfricoșătoare parte despre toate aceste cosmaruri fictive este că cele două fete în vârstă de doisprezece ani atras un coleg de clasa în pădure și înjunghiat ei de 19 ori după ce a citit o poveste Creepypasta. Fata a ajuns supravietuit datorita unui ciclist care trece, dar trebuie să înțeleagă puterea din spatele mitologiei subțire omului de a înțelege cu adevărat de ce acest lucru,-business-costum poartă scârbă fără chip este acum un purtător de cuvânt pentru tot ce e rău in Operatorul.

Un canal YouTube cu denumirea Hornets marmura a fost primul care a furniza recurente imagini video cu o figură cunoscută în calitate de operator, care a co-creator Troy Wagner admite este inspirat de legenda subțire Man. Videoclipurile au acumulat o fani masiv și peste 80,600,000 vizualizari colective la data la canalul aclamat, multumita lui închinarea continuă a înțelege răcire Slender Man, director James Moran a fost chemat pentru a adapta un film bazat pe faptele canalului.

Scris de Ian Shorr, Operatorul, întotdeauna Vizionarea: marmura Hornets povestea are foarte puțin de a face cu Hornets marmură, cu excepția existenței Operatorul. Mitologia aliniază cu tot ce ai ajuns să înțeleagă despre subțire Man, și această poveste off-fotografiere se invarte in jurul unui cameraman de știri pe nume Milo (Chris Marquette). După ce a fost chemat pentru a face o piesă pe ipotecilor Casa reporter Sarah (Alexandra Breckenridge) și șeful lor, Charlie (Jake McDorman), cei trei incep sa investigheze dispariția bruscă unei familii. Acest lucru este în cazul în care Milo a încercat Operatorul, ascuns în fondul filmulețe de acasă familiei – si apoi propria acoperire înregistrate. Confirmarea mai întunecate temerile sale, Milo își dă seama că, indiferent cauzat familia să dispară este acum urmărire el, și se grăbește să găsească o cale de a scăpa de aceeași soartă.

Multi fani groază ar fi încântați să audă că caricatură serial Doug Jones apare ca operator, dar reține acele țipete fanboy până când veți vedea de fapt (err, un fel de) Jones în întregime subțire – Ugh, vreau să spun Operator haine. În ceea ce poate fi descris ca o versiune potrivită-up of Man Green Charlie de la E întotdeauna Sunny In Philadelphia, alegerile turnare Jones “este una destul de curios. Omul a jucat astfel de monștri de neuitat de la Hellboy lui Abe Sapien a Scary Ice Cream Man Legiunii, dar fără să știe despre includerea Jones “, nu ai fi în măsură să spun. Acțiunile operatorului gravitează în jurul valorii de urmărire în principal, spectatori, arătând, și vizionarea de departe – nimic care necesită mișcare frenetică sau caracteristici definitorii. Îmi pare rău să dezamăgesc, dar întotdeauna Vizionarea palme pe nume Doug Jones “doar pentru recunoaștere in filmul Operatorul.