Open Season Scared Silly (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Năzdrăvanii din pădure Speriosul sperioșilor
Regia: David Feiss
Scenariu: Carlos Kotkin
Actori: Will Townsend, Melissa Sturm, Trevor Devall
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În 2006, Sony Pictures Animation a produs primul lor film, Open Season. Filmul axat pe un urs internă cunoscută sub numele Boog, exprimat de către Martin Lawrence, un cerb sălbatic pe nume Elliot, exprimat de către Ashton Kutcher, iar aventura ei ar fi lupta vânători în timp ce în curs de dezvoltare o prietenie. Filmul a fost destul de succes pentru a face Sony Pictures Animation un jucător important în industria de animație a crea filme on line Open Season Scared Silly viitoare, cum ar fi seria Smurfs, Hotel Transilvania, și tulbure, cu o șansă de perisoare.

Filmul a dat nastere, de asemenea, două direct-to-DVD sechele, Open Season 2 și deschide sezonul 3, lansat în 2009 și 2011, respectiv. Acum, în funcție de animație Magazine, un al treilea continuare este planificat pentru seria. Open Season: Speriat Silly este declarat a fi de aproximativ Elliott și alte creaturi împădurite ajutând Boog simt mai puțin frică în legătură cu așa-numita Plângerii Wampus Werewolf care trăiește aparent în pădure din Open Season Scared Silly.

loading...

Există mai multe caractere în acest film, dar Elliot și Boog sunt preferatele mele. Aspectul de caracter, Elliot este întotdeauna de urmărit și plăcută. Nebunia a făcut de el este cea mai bună parte a acestei aventuri. Acest film Open Season Scared Silly capabil de a conecta oamenii cu ea. Stea de cinema cu Boog, un urs de companie, al cărei proprietar-l trimită înapoi la pădure din cauza unor neînțelegeri. În pădure, el se împerecheze multe alte personaje și de a face familia lui mici cu ei.

In fiecare parte există o noi probleme apar pe această mică familie și toți au stat împotriva acestor probleme împreună. Îmi place prima parte cel mai mult, pentru că această parte au poveste unica, cu caractere. Acum, Sony și Rainmaker Entertainment a anunțat următoarea parte a acestei francize film. Următoarea parte va fi lansat pe Spring 2016. Titlul următoarea parte va fi Open Season: Speriat Silly. De la prima, a doua părți terțe ale acestei francize film Boog este cel care scurtcircuita problemele de alți membri ai familiei sale.

Dar, în partea 4 Open Season Scared Silly, Elliot, împreună cu alți prieteni, va dezvălui adevărul Plângerii Wampus vârcolac, care a speriat Boog și pentru a preveni ca el să meargă pentru călătoria anuală de camping. Aceasta poveste face mai mulți fani nebun pentru următoarea parte. A 4-parte va fi regizat de David Feiss. E cunoscut pentru filmele sale, Vaca și pui, Super Manny și Înnorat. John Bush cunoscut pentru producția de Family Guy, este de a investi banii în acest film. El este producător de acest film.

Să vedem ce va nou în acest film și care vor da glas lor pentru acest film Open Season Scared Silly. După cum vom vedea întotdeauna o anumită voce nou pentru fiecare caracter din această franciză de film.