Ong Bak (2003) film online subtitrat

Regia: Prachya Pinkaew
Actori: Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao, Chatthapong Pantanaunkul, Pumwaree Yodkamol, Suchao Pongwilai
Anul: 2003
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 105 minute
IMDB: 7.2/10 din 40542 voturi

loading...

În mediul rural de nord-est satul Thailanda Ban Nong Pradu se află o statuie Buddha antic numit Ong Bak. Satul se încadrează în disperare după hoții din Bangkok decapita statuia și să ia capul cu ei. Ting, un sătean extrem de specialitate în Muay Thai, voluntarii să călătorească în Bangkok pentru a recupera capul furate de Ong Bak-. Singura lui de plumb este Don, un traficant de droguri care a încercat să cumpere statuia o zi mai devreme.

La sosirea in Bangkok cu un sac de bani donate de satul său, Ting se intalneste cu vărul său Humlae, care a vopsit părul blond și început de asteptare el însuși „George”. Humlae și prietenul său Muay Lek sunt escroci de curse de stradă, cu bicicleta, care face o viață din pilotării dealeri Yaba. Ezită să ajute Ting, Humlae fură bani și pariurile totul într-un turneu de lupta subteran Ting, la un bar pe Khaosan Road. Ting piste jos Humlae și devine banii înapoi după asomare mulțimea de lovirea campion în ring cu o lovitura. Talentul său extraordinar apucă atenția Komtuan, un, legat de scaunul cu rotile lord cu părul cărunt crimă care are nevoie de o electrolarynx să vorbească. Se descoperit că Don a furat capul Ong-bak de a vinde la Komtuan, care vede nici o valoare în el și l-ordinele de a dispune de ea in Ong Bak.

A doua zi, Ong Bak, Humlae și Muay Lek sunt urmărit prin tot orașul de traficant de droguri Peng și gașca lui, după o înșelătorie joc Baccarat gresita la un cazinou ilegal. Ting lupta off majoritatea huligani și ajută Humlae și Muay Lek scape în schimbul pentru a ajuta-l găsească Don. Ei se întorc la bar, în cazul în care Ting câștigă respectul mulțimii după ce a învins trei adversari consecutiv. Trio-ul a găsi ascunzătoarea lui Don, declanșând o lungă urmărire tuk tuk-. Chase se termină într-un port în râul Chao Phraya, în cazul în care descoperă Ting cache Komtuan de statui Buddha furate scufundate sub apă.