Ong Bak 2 (2008) film online subtitrat

Regia: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Actori: Nirut Sirichanya, Tony Jaa, Primorata Dejudom, Petchtai Wongkamlao, Sarunyu Wongkrachang
Anul: 2008
Gen: Actiune
Durata: 98 minute
IMDB: 6.1/10 din 16181 voturi

Filmul începe în 1431 feudal Siam. Este un timp de haos politic, trădare și pericol. Scena de deschidere explică modul în timpul domniei lui Boromarajatiraj II-a a Regatului Ayutthaya, curtea regală Ayutthaya a devenit mai puternic decât împărăția Sukhothai și sa extins spre est. Armata Ayutthaya asediat Regatul zeilor pentru mai multe luni. Împăratul a trimis pe fiul său, prințul Indraracha să conducă regatul.

La noul regat, Ong Bak 2, Doamne Sihadecho este un conducător de provincie, și un războinic galant și nobil al unui oficial mare dinastie. Fiul său, Tien, un tânăr curajos și ferm, aspiră să fie la fel ca tatăl său, dar este forțat să se supună lecții de dans în loc de mult la disprețul lui. Între timp, înșelătoare și de putere-pofta Lord Rajasena, fost administrator oras al capitalei, parcele pentru a prelua controlul total al tuturor Asia și a acumulat cea mai mare armata in Asia. Rajasena trimite asasini vicios pentru a ucide familia Domnului Sihadecho și soldații săi loiali. Singurul supravietuitor din acest masacru este Tien, care reuseste sa scape cu răzbunare adânc în inima lui.

Tien este capturat de un grup de comercianți de sclavi sălbatice, care-l arunce într-o groapă cu un crocodil uriaș când se dovedește incontrolabile. Tien este salvat de Chernang (Sorapong Chatree), lider al grupului de gherilă renumitul „Pha Beek Khrut” (Garuda Wing Cliff), care atacă comercianții de sclavi. Chernang aruncă un cuțit la Tien, proclamând „viata ta depinde de tine, băiat”, cu care Tien ucide crocodil. Intrigat de priceperea lui fizică și atitudine, in Ong Bak 2, Chernang ia Tien la un ghicitor, care spune băiatul are un destin mare, că „spiritele va se tem de El” și că el va deveni cel mai mare războinic care va trăi vreodată, și, ca atare Chernang ia în Tien ca fiul său adoptiv și-l ridică, ca și el ca un gherilă și un bandit. Tien ajunge dorința de a instrui ca un războinic și mai în afară, în creștere până să exceleze în arta de război, inclusiv la om la om luptă, incantație, și subterfugiu. Tien este instruit într-o varietate de stiluri de luptă tradiționale asiatice, inclusiv Boran Muay și Krabi krabong, Kenjutsu japoneză și Ninjutsu, Silat Malay, și diverse arte marțiale chinezești in filmul Ong Bak 2. El învață, de asemenea, utilizarea de arme, cum ar fi ninjatō, katana, Jian, Dao, Talwar, nunchaku, dart frânghie, și personalul de trei secțiune.