One of Us (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Georgina Campbell, Joe Dempsie, Kate Dickie
An: 2016
Gen: Thriller, Seriale Online
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

One of Us SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:


Trailer One of Us


Review One of Us

One of Us este un serial britanic de televiziune, o mini-serie creata și scrisa de Harry și Jack Williams. Show-ul este despre o iubire din copilarie dintre Adam Elliot și Grace Douglas.

Patru parter începe cu povestea minunata lui Adam si Grace (Jeremy Newmark Jones si Kate Bracken), iubitii din copilarie care au mers la aceeași Uni și apoi s-au căsătorit, dar este mai rău decât atât, ei sunt morți, Jim, mort Jim , mort Jim, e mai rău decât atât, ei sunt morți, Jim, mort Jim, mort.

Dar cine a făcut fapta? Ei bine, titlul afirmă că era “unul dintre noi”, adică nu ai citit acest lucru, și nici nu mi-a scris-o, ci unul dintre acei membri ai comunității mici. Văzîndu trailer, m-am gândit că nu s-ar ajunge să știe cine a fost până mult mai târziu în această serie de patru părți, dar răspunsul este dat de timpuriu.

Deci, cine a fost? Vrei să spui că nu ai ceas? Ei bine, du-te la iPlayer și de a afla!

Și de ce Rob (Joe Dempsie) a fost strigat la a “ma uit la gura lui”, când el nu a jurat? Care miroase a unui take alternativ înjurând inițial prezentat mai târziu, care a fost excizat.

Dincolo de faptul că, în timp ce remorca făcut să sune ca și cum ar fi cu toții stau în jurul valorii de reflecție, care este baddie, dar nu a durat mult timp înainte de toate a dat seama, datorită unui complot punct convenabil.

Unul dintre noi a avut, de asemenea, unul dintre scenariile cele mai previzibile scrise vreodată. Atunci când un ceas este găsit despre persoana criminalului, după ce au fost lăsate mai degrabă afară-pentru-conte, Clare (Joanna Vanderham) începe să urle cu ochii ei afară, și un alt personaj întreabă prostește.