One More Time (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Muzicale
Scenariu: Robert Edwards
IMDB: 5.9
Regizor(i): Robert Edwards
Actori: Christopher Walken, Amber Heard, Kelli Garner

La un moment dat, probabil, în jurul valorii de la mijlocul anilor nouăzeci, când a lovit roluri în filme la fel de variate ca și “Pulp Fiction” și “exces de bagaj” – sau poate atunci când el și-a exprimat nevoia lui de mai Cowbell în 2000, care este de a spune, într-adevăr – Christopher Walken a intrat un taram actor de auto-parodie că puține stele sunt vreodată în stare să scape pe deplin.

Ce set Walken în afară de ambalaj a fost în sensul că el a fost în gluma, că el se juca fericit până cadență lui și dansul său exclusiv în beneficiul nostru, și că a avut influență nulă asupra capacității sale reale (și profundă) pentru a părăsi că lucrurile din spatele atunci când munca lui i-au cerut să facă acest lucru. Cu toate acestea, că nu se diluează plăcerea pură de a privi Walken se căsătorească cu cele două idealuri – cel hammy Walken și grave Walken – “. One More Time” într-un singur personaj irrepressibly fermecător în dragă Robert Edwards

loading...

centrele de low-cheie drama de familie pe un pompos semi-reuniunea între Walken lui Paul Lombard, un cântăreț născut prea târziu, care își petrece serile de corectare pagina sa de pe Wikipedia, astfel încât să fie clar că el este cântăreț cel mai romantic din toate timpurile (cred frank Sinatra a trecut cu Johnny Mathis), iar fiica sa cea mare, Jude (Amber Heard), care este de înțeles deranjat de convingerea tuturor că ea a pierdut propriul ei talent în domeniul muzical. Roz cu părul și îmbrăcat în piele Jude este o mizerie, și nu într-un mod duios, dar într-un mod obositoare. În curând să fie dat afară din apartamentul ei, și fără o adevărată perspectivă profesională în vedere, Iuda se îndreaptă la locul lui Pavel în Hamptons să se regrupeze și poate – doar poate! – Dau seama tot restul vieții ei.