One Magic Christmas (1985) Film Online Subtitrat


Regia: Phillip Borsos
Actori: Mary Steenburgen, Gary Basaraba, Harry Dean Stanton
An: 1985
Gen: Craciun, Familie, Fantezie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis One Magic Christmas

Ingerul Gideon este trimis de Mos Craciun sa o ajute pe Ginny Grainger. Ginny este o femeie cinica si uraste Craciunul. Ea si familia ei – sotul, Jack, si cei doi copii, Caleb si Abbie – au trecut prin niste momente dificile care i-au determinat sa-si piarda credinta. Gideon isi da seama ca singura metoda de a o face pe Ginny sa creada din nou este sa o duca sa-l vada pe insusi Mos Craciun. Cu ajutorul micutei Abbie, intreprinde o calatorie la Polul Nord. Dar intalnirea cu Mos Craciun va fi suficienta pentru Ginny sa-si recapete credinta?

Unul magic Crăciun este unul dintre filmele mele preferate de Crăciun din toate timpurile. În timp ce eu nu-mi amintesc să-l văd în teatru (am făcut-o Aparent, dar am avut doar avansat în vârstă de 3 ani), am urmarit caseta video noastre de copiere (înregistrate în afara Disney Channel circa 1986) atât de multe ori ca o fetita (indiferent a sezonului), primele câteva minute ale benzii literalmente purtat afară, umplerea cu zăpadă și statice. Acest lucru, precum și faptul că am avut fiecare linie memorată, a devenit ceva de Crăciun Lore în familia mea.

In seara asta (Crăciun 2005), am urmarit filmul din nou, cu părinții și sora, pentru prima dată în mulți ani mei, și a fost blocat de mai multe lucruri: în primul rând, cât de bine filmul a rezistat în ultimii douăzeci de ani; în al doilea rând, cât de special și unic mesajul provine de la filmele “tradiționale” de vacanță de familie, care au fost făcute în anii ’80 și ’90; și al treilea rând, modul în care îmi amintesc încă multe dintre liniile de dialog – acestea sunt imposibil de șters gravat în creierul meu după literalmente sute de vizionari.


Trailer One Magic Christmas