One for the Money (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Face toți banii
Regia: Julie Anne Robinson
Actori: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata
Anul: 2012
Gen: Crima, Comedie, Actiune
Durata: 91 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Katherine Heigl îi dă viață pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOȚI BANII. Stephanie Plum, o tînără născută și crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deși nu mai are un serviciu de șase luni și tocmai și-a pierdut și ultimul card de credit în mîinile unui recuperator de creanțe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluție din One for the Money: să-și convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vînătoare de recompense pentru cauțiuni. E adevărat că nu o să i se dea pe mînă vreo pereche de cătușe și că singura ei armă e un spray cu piper, dar asta n-o s-o oprească să se ocupe de cel mai important “client” al vărului său, Vinny – fostul polițist de la moravuri și actualmente fugar, Joe Morelli – da, chiar el, același irezistibil Morelli, care a sedus-o și a părăsit-o cînd era la liceu.

Prinderea lui Morelli ar fi pentru ea o dulce răzbunare in filmul One for the Money, dar și o primă consistentă, dar, pe măsură ce Stephanie învață dedesubturile meseriei de recuperator de la Ranger, un coleg uns cu toate alifiile și care e cel mai bun în branșa lui, tînăra începe să-și dea seama că e ceva putred în cazul lui Morelli. Dacă se mai adaugă la problemele ei o familie care se amestecă acolo unde nu-i fierbe oala, un boxeur cu gânduri sinucigașe, martori care mor unul după altul, faptul că între ea și Morelli tot mai sar scîntei nu face decît să-i îngreuneze misiunea, iar jobul nu-i mai pare așa ușor ca la început.

One for the Money este o comedie regizată de Julie Ann Robinson, cu Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Debbie Reynolds și Debra Monk.