One Day (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: O singură zi
Regia: Lone Scherfig
Actori: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Rafe Spall, Jodie Whittaker, Ukweli Roach, Gil Alma, Georgia King
Anul: 2011
Gen: Drama, Romantice
Durata: 107 minute
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

“One Day” este un film bazat pe David Nicholls best-seller despre un băiat și fată care trece de la Universitatea din Edinburgh la 15 iulie 1988, și petrece noaptea împreună. Povestea îi urmărește prin cădere în data de 15 iulie a vieții lor de la an la an, ceea ce este un dispozitiv util, pentru că elimină necesitatea de a ne arăta evenimentele din celelalte zile de ani lor. Succesul, eșecul, căsătorii, divorțul, poate avea loc în afara ecranului, dacă este necesar. Ceea ce contează este acolo efecte acumularea.

Dexter (Jim Sturgess) este un mustra. În anii 1970, el ar fi putut fi cunoscut ca un Ura Henry. Emma (Anne Hathaway) este o fată serioasă, greu de lucru. Dexter este clasa superioara. Emma este clasa de mijloc. Dexter va intra în producție de televiziune. Emma devine un loc de muncă ca o chelneriță într-un restaurant Tex Mex-la Londra cred că am cinat de fapt, la. Nu a fost rău. Dexter devine faimos rapid și dispare în mod inexorabil pentru că nu există nimic acolo. Emma devine obscur rapid și treptat devine de succes, deoarece ea continuă să creadă în ea și darul ei pentru scris.

loading...

Viața are modul său de a le aduce împreună pentru actualizări periodice. Unele dintre aceste întâlniri sunt intenționate, unele accidentale. Firul nu este rupt, nici chiar după Dexter casatoreste, iar Emma ocupă cu Ian (Rafe Spall, fiul lui Timotei). Din moment ce Emma si Dexter sunt ambele oameni frumoși, nu există nici un dezechilibru acolo. Totul este în caracter. Emma îl are in One Day.

Filmul One Day depinde de un element fictiv de încredere, puterea răscumpărătoare a iubirii de o femeie bună. Dexter este un prost superficial, care coboară prin niveluri din ce în ce scad de umilire la televizor, cablu și Internet, până când a fost redus la o poantă. Emma stă cursul ei. persistența și succesul ei sunt ca o mustrare pentru Dexter. Dar este important pentru noi, și Emma, ​​să realizeze că el este în mod fundamental o persoană bună la inimă – potențial.

Filmul One Day spune povestea lor într-o manieră rom-com gustoase, mult îmbogățit de sedii din Edinburgh, Londra, Paris și în altă parte. Astfel de caractere nu trăiesc în locuri disperate. Filmul este atent artizanale pentru a face chiar și momentele sale triste nu par a fi tot atât de rău, și modulează progresul său spre fericire fără grabă indecent. Dar se desfășoară cum trebuie să: Un film nu poate începe cu două astfel de oameni atractive și să le urmeze de ani de zile în nefericire și mizerie. Fiecare poveste de dragoste veselă se termină în moarte dacă îl urmați destul de mult. Filmele face viața mai ușoară pentru noi prin, de obicei, oprindu-se în mijloc.

Într-un sezon de filme prost și Dumber, “One Day” are stil, prospețime, și dialogul persiflare spiritual. Anne Hathaway este atât de atractiv ca ea să fie sfătuiți să joace uneori împotriva tip (ochelarii le poartă de la începutul sunt un pic peste partea de sus). Jim Sturgess contribuie performanță cel mai versatil a filmului, una care depinde de sincronizare exactă și controlul echilibrului între patos și bufonerie. E o noapte decente la filme online One Day, în cazul în care totuși o dezamăgire după “An Education”, filmul precedent cu Lone Scherfig.