PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Once I Was a Beehive (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Familie
Scenariu: Maclain Nelson
IMDB: 6.3
Regizor(i): Maclain Nelson
Actori: Paris Warner, Lisa Clark, Hailey Smith


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Once I Was a Beehive

De când se ştie, Lane merge în fiecare an la camping împreună cu părinţii săi. Ajunsă la vârsta adolescenţei, Lane a devenit interesată de băieţi şi reţele sociale, nu de excursii cu cortul. Însă tatăl său Robert o obligă pur şi simplu să meargă cu el şi mama sa. Aceste excursii iau sfârşit în momentul în care Robert este diagnosticat cu cancer.

La scurt timp moare. Un an mai târziu, Audrey, mama lui Lane se pregăteşte să se căsătorească cu Tristan, un mormon în timp ce Lane încă plânge pierderea tatălui său. Este lăsată cu unchii săi, până când mama ei se întoarce din luna de miere. Lane urmează să meargă în excursie cu aceştia… o excursie din care va avea multe de învăţat.


Trailer Once I Was a Beehive


Review Once I Was a Beehive

Lane Speer (Paris Warner) este o fată tânără care se bucură de camping cu părinții ei. La un an după ce tatăl lui Lane moare de cancer, mama ei re-se mărită mormon. Inainte de parinti Lane pleaca in luna de miere, încurajează Lane să participe la o săptămână-tabără biblică de fete “, organizat de LDS Young Women. Lane decide în cele din urmă să meargă în excursie, astfel încât fobice ei vitreg verișoara Phoebe (Mila Smith) ar merge, de asemenea.

Prima sarcină care se confruntă cu fetele este de a stabili teepees lor. Cele mai multe dintre fete se grăbesc să pună corturile lor pentru a ajunge la lac, în timp ce Lane și Phoebe ia timpul lor pentru a stabili lor în sus. Plouă noaptea următoare, inundații corturi alte fete și toate imbulzesc Lane și Phoebe cort. Phoebe a adus în secret câinele ei Roxy în tabără, și ea le spune să-l țină un secret.

Dupa ce drumetii la un ghețar, Lane oferă accidental una dintre fete, Bree, un nas sângeros. Lane încearcă să se împace cu Bree de gătit cina pentru ea și în cele din urmă ei alcătuiesc. În timp ce fetele se pregătească pentru “Procesul de credință”, eveniment, un urs raiduri de tabără și Phoebe devine convins că a mâncat Roxy. Ele intră în urs și joace mort pentru a face să le ignore.