On the Brain (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Van Stevenson
Actori: Danny Hansen, Frankie Ray, Shenik Taylor
An: 2016
Gen: Crima, Groaza, Thriller
IMDB: 4.1


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis On the Brain

In filmul On the Brain, un serif dintr-un oras mic, descopera ca ceva este neinregula in orasul Golden Torch. El realizeaza ca sansele lui de supravietuire in acest oras sunt minime.


Trailer On the Brain


Review On the Brain

Filmul este caracteristica de debut al regizorului Kevin Van Stevenson si daca esti un fan vechi de groază de școală, aceasta ar putea avea ceva pentru tine. Filmul incepe cu Sheriff Kelly, care este noua fata in acest oras. În cazul unei opriri aleatorii la un magazin, el observa că ceva este în neregulă cu un tip de verificat. Ei bine, atunci tipul din spatele tejghelei începe acționează un pic de sub control, de asemenea.

Începem să învățăm că oamenii din oraș sunt infectate cu acest parazit (ca un vierme), care este transformându-le într-un fel de ciudați infectate. Îmi place faptul că acest film respectă fanii de groază. Noi știm cu formula, tu știi că știm cu formula. Vă mulțumesc pentru doar oferindu-ni, și să nu fi nevoie să-l prezinte sau să analizeze peste. Știu că unii oameni vor curva, dar acei oameni aceeași vor vedea fiecare film a găsit secvențe repeta ultima și încă să fie uimit de cât de original, este?

Acest film ne-a dat suficient sânge și gore pentru a păstra fanii vechi de școală fericit. Acest film arata promite atat de mult, mai ales un regizor timp de un buget de indie cu timp indie a fost restricții capabil de a trage acest off. Nu există nici o cale de cineva va urmări trailerul și simt că acest film trage-off, dar eu sunt aici să spun “acest film trage-off”.