Omul spectacol – The Greatest Showman (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Gracey
Actori: Rebecca Ferguson, Zac Efron, Hugh Jackman
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omul spectacol – The Greatest Showman

The Greatest Showman on Earth prezintă povestea lui P.T. Barnum, showman american, fondator al circului ambulant care a ajuns cunoscut în întreaga lume sub numele de Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

loading...

Filmul va spune povestea vieţii lui Barnum, care a început să pună în scenă spectacole de varietăţi la New York încă din 1834. A fost precursorul circului modern – a creat un tip de spectacol itinerant ce includea tot felul de animale, ciudăţenii umane, dar şi spectacole de jonglerie ce uimeau publicul. Barnum şi-a intitulat creaţia „The Greatest Show on Earth”.

Michael Gracey va regiza pelicula, după un scenariu de Jordan Roberts (Big Hero 6) şi Jenny Bicks (Sex and the City). Finalizat de Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2) şi Jonathan Tropper. De muzica filmului se vor ocupa Benj Pasek şi Justin Paul (La La Land).

Este o nouă partitură în care Jackman îşi poate folosi abilităţile de cântăreţ şi dansator. După cea din Les Misérables, care i-a adus o nominalizare la Oscar.

Iată ce a avut de spus actorul despre The Greatest Shoman: „Până la La La Land. Toată lumea spunea că nu s-a mai făcut un musical original de 23 de ani [din 1992, când s-a lansat Newsies n.red.]. Ideea generală la Hollywood era că, dacă nu ai un brand pe care oamenii îl cunosc. Nu este un lucru sigur. Aşa că a durat mult până când proiectul a putut fi realizat”.

Regizorul filmului a menţionat faptul că, iniţial, pelicula a fost imaginată ca un film biografic tradiţional. El a venit însă cu propunerea inserării unor numere de muzică şi dans. „Am spus că dacă numele proiectului este The Greatest Showman, ar trebui să facem evident acest lucru şi să producem un musical.