Omul Furnică – Ant Man (2015) film online subtitrat

Regia: Peyton Reed
Scenariu: Edgar Wright, Joe Cornish
Actori: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll
Anul: 2015
Gen: Actiune, SF
IMDB: 8.1

loading...

Uneori “ușor” nu este un peiorativ. “Omul-Furnică,” filmul cu supereroi de benzi desenate bazate pe care a centrat in jurul unul dintre cele mai probabil nătărău personajele Marvel Comics (premiul întâi trebuie să meargă la un tip pe nume Paste Pot Pete și nu cere) atinge magia special prin menținerea lucrărilor sale aproape la fel de fara greutate ca eroul sa retractat jos. Filmul, regizat de Peyton Reed (“Jos cu dragostea”, “Bring It On”), precum și cu Paul Rudd, nu este exact sau în întregime pufos, dar e al naibii de agil, și ca urmare oferă distracție cea mai pură, fără complicații și chiar bucurie, de orice imagine Marvel am văzut.

Filmul Omul-Furnică se deschide în 1989, cu o de-vârstă de digital Michael Douglas plimba într-o fortăreață-inteligență colectarea și orientată în jos unele frenemies puternice, printre care tatăl lui Tony Stark (Ioan Slattery), o mai-frumos-in-mijloc-vârstă Peggy Carter (“Agent Carter” pentru “Captain America” ​​și fanii TV) și noul tip sneery Mitchell Carson (Martin Donovan). Caracter Douglas, Hank Pym, are un flacon care conține roșu ceva numit “particula Pym” și SHIELD vrea, și a Carson destul de insistent pe punctul. Ea nu se termina bine. Acest aperitiv de backstory stabilește nu numai narațiunea pentru această imagine, dar servește ca echivalentul, um, construire a națiunii pentru continuitatea conceptuală mai mare de MCU, care va oferi în întregime de conținut de divertisment din Statele Unite “, în cazul în care toate merge conform planului, până în anul 2025.

Vestea bună este că plăcerea de a acest film nu va fi bazează pe dvs. obtinerea diferite în-glume și referințe de caractere, deși există un număr echitabil de ele. Ce film oferă cea mai mare a timpului de funcționare este un amalgam surprinzator de dezarmantă de “The Incredible Omul Atenuarea” și “Rififi” prin intermediul primului “Misiune Imposibila” film Brian De Palma, cu excepția cazului în elementul goofball Jules Dassin a aruncat înapoi în mixul in Omul-Furnică.