Omul cu 1000 de fete – The Pretender (2001) film online subtitrat

Regia: Frederick King Keller
Scenariu: Steven Long Mitchell, Craig W. Van Sickle
Actori: Michael T. Weiss, Andrea Parker, Patrick Bauchau
Anul: 2001
Gen: Actiune, Crima, Mister
IMDB: 7.6

loading...

Povestea Omul cu 1000 de fete reunește întreaga distribuție din seria, efectiv ridicarea în cazul în care sezonul patru Cliffhanger sa încheiat. Jarod (Michael T. Weiss), Ethan, și domnișoara Parker (Andrea Parker) sunt în viață după explozia bombei pe tren. Jarod este acum dându-se drept un agent al Agenției Naționale de Securitate; el face parte dintr-un grup de lucru asamblate pentru a găsi “Chameleon”, un criminal care afiseaza toate trasaturile de adaptare ale unui Pretender.

Centrul Omul cu 1000 de fete este obligat să pună vânătoare ei pentru Jarod în așteptare după administrator, domnul Parker (Harve Presnell) este răpit. Domnișoara Parker descoperă că William Raines (Richard Marcus) este încă în viață, în ciuda se presupune că împușcat de către tatăl ei. Fratele ei, domnul Lyle (James Denton), încearcă să termine Raines off, dar domnișoara Parker reușește să-l departe spiritul și-l ascundă în casa ei. În schimb, este de acord Raines să facă lumină în care ar fi putut răpit tatăl ei.

Jarod începe primirea necajeste indicii de la Chameleon, in Omul cu 1000 de fete, care îl face să credem că ucigașul are o ranchiună împotriva lui personal. Această revelație ia Jarod înapoi la zilele care au dus la fuga sa de la Centrul; el nu a început de gând să lase în pace. Jarod eclozat un plan cu două colegi Pretenders, inclusiv un om pe nume Alex (Petru Outerbridge), pentru a scăpa de la instalația împreună. Din păcate, Alex a fost castigat in evacuare lor. El a fost trimis rapid în afara țării și a îndurat torturi hidos de răpitorii săi; Alex vrea acum răzbunare pe Jarod ca un rezultat. Observând că căutare Jarod pentru familia lui biologică a permis Centrului să continue să-l domine, Alex a luat calea opusă de către găsirea propria familie și apoi uciderea lor. Din perspectiva lui, aceasta a “eliberat” de sub controlul lui Centrului; Cu toate acestea, el nu este încă mulțumit și răpește domnul Parker cu intenția de a ucide el.