Oglinzi malefice 2 – Mirrors 2 (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Víctor García
Actori: William Katt, Nick Stahl, Jennifer Shakeshaft, Lawrence Turner, Ann Mckenzie
Anul: 2010
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 86 minute
IMDB: 4.9

In Mirrors 2, Max Matheson (Nick Stahl) este implicat într-un accident de mașină care ucide logodnica sa, Kayla (Jennifer Sipes). Datorită accidentului, el devine tulburat emoțional și suferă tratament psihologic cu Dr. Beaumont (Ann Mckenzie), ceea ce face unele progrese în relațiile cu vina peste accidentului. Pentru a ajuta Max avanseze, tatăl său, Jack Matheson (William Katt), redeschide Department Store Mayflower în New Orleans și invită Max pentru a înlocui Pază, care a părăsit recent în circumstanțe misterioase în timp ce se pare că “Mirrors 2” de serviciu.

loading...

Max acceptă locuri de muncă și tatăl său îl prezintă la managerul de magazin, Keller Landreaux (Lawrence Turner), cumpărătorul, Jenna McCarty (Christy Carlson Romano), și vicepreședintele de operațiuni, Ryan Parker (Jon Michael Davis). Înainte de prima sa deplasare, Max vede o viziune de o femeie moartă într-o oglindă, și apoi vede reflecție Jenna lui, extragerea de pe capul ei. Între timp, Jenna este ucis de reflecție ei, fiind aruncat prin ușile de sticlă și un ciob de sticlă de ei decapitarea. Max își dă seama că el prevede decesele din oglinzile. În acea noapte, el încearcă să găsească fantoma, ci vede reflexia lui Ryan a fost eviscerat din Mirrors 2. El încearcă să contacteze Ryan, dar devine nici un răspuns. Mai târziu, Ryan este ucis, în același mod ca și reflecția.

Max vede fața tatălui său acoperit cu reduceri într-o baltă atunci curse pentru a casa tatălui său. Jack este aproape ucis de reflexia, după ce Max a făcut la casa și sugestii de a oricine este manipularea oglinzile că va face tot ce vrea el să facă în cazul în care ea piese de schimb, tatăl său in Mirrors 2. Max mai târziu se întoarce la Mayflower, dar este oprit de detectivi Huston și Piccirilli (Lance E. Nichols, Wayne Père), explicând ce sa întâmplat în Ryan și decese Jenna lui. Max neagă orice implicare și, deși rămân suspecte, au lăsat Max se întoarcă la munca sa.

Max se duce la oglinda principala, pentru a afla cine este fantoma. Dintr-o data, reflecție lui Max arată o lumină, care Max urmează în fiecare dintre oglinzi. El găsește o cutie și o deschide pentru a găsi un ID de o femeie pe nume Eleanor domniei (Stephanie Honoré Sanchez), un nou angajat al Mayflower care a dispărut în urmă cu două luni. Lumina strălucește în afara și Max găsește o persoană dispărută pliant pentru Eleanor. Max se citește ca el Contacte sora mai mare a lui Eleanor Elizabeth (Emmanuelle Vaugier) pentru a afla detalii cu privire la dispariția ei in filmul Mirrors 2. Împreună, ei descoperă că cineva a șters fișierele de supraveghere în noaptea dispariției lui Eleanor în calculatorul magazinului.

Max și Elizabeth vizita Henry Schow (Evan Jones), fostul agent de pază magazinului și ultima persoană care a accesat fișierele din Mirrors 2. Gura lui Henry a fost speriat de reflecție lui. Prin Henry, ei învață că Eleanor este mort și spiritul ei se caută răzbunare pe oricine a fost implicat în uciderea ei.