Of Kings and Prophets (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Michael Robison
Actori: Maisie Richardson-Sellers, Simone Kessell, Jeanine Mason, Rowena King
Anul: 2015
Gen: Drama, Seriale Online
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Of Kings and Prophets SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:


Sinopsis Of Kings and Prophets

Scrisa de Adam Cooper si Bill Collage, aceasta noua saga bilbica despre credinta, ambitie si tradare, prezinta un profet foarte puternic si plin de resentimente si un tanar preot descurcaret, care se confrunta cu propriul destin.


Trailer Of Kings and Prophets


Review Of Kings and Prophets

Am urmarit primul episod și mă simt că ABC a recreat perioada de timp cu exactitate, în cazul în care nu evenimentele istorice exacte. Seria este bazat pe cartea lui Samuel, scrise cu sute de ani în urmă. Ca istoric accept Biblia ca atât o carte de credință și o carte de istorie. Istoria scrisă nu este întotdeauna la fel de precisa ca ne-am dori să fie.

Ca istoric militar care a studiat această perioadă de timp de aproape 40 de ani, pot spune că seria recreează fundalul istoric destul de exact. Am urmarit emisiunea mai poate vedea că decât orice altceva. Armele, război, și rezultatele sunt corecte. Război în perioada a fost o afacere brutală, macabru, pitting războinic împotriva războinic într-unul pe un singur concurs. Atunci când un războinic a câștigat, el a căutat pe altcineva să lupte. Când el obosit, el odihnit, atunci când înapoi la luptă.

Ranile au fost înspăimântătoare și de multe ori fatale. În atacurile asupra orașelor, populații întregi au fost adesea sacrificate. Când ne gândim la personaje biblice pe care le așteptăm ca ei să fie mai pură a inimii. Serialul ne arată o altă parte, unul mulți oameni nu se aștepta.

Spre deosebire de o singură revizuire, costumele sunt destul de precise. Eu pictez figuri militare ca un hobby, așa că știu. Sugerez recenzentul ridica o carte pe uniforme din perioada de la data publicarii Osprey ca dovadă.