Odiseea – The Odyssey (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: L’odyssée
Regia: Jérôme Salle
Actori: Audrey Tautou, Lambert Wilson, Pierre Niney, Dylan Edy
An: 2016
Gen: Aventura, Biografie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Odiseea – The Odyssey

Istoric: 1948 Jacques-Yves Cousteau, soția și fiul locuiesc în paradis atât, într-o casă frumoasă cu vedere la Marea Mediterană său. Dar visele Cousteau de aventura. Cu invenția sa, uneltele de scufundare, care poate respira sub apă, el a descoperit o lume nouă. Acum lumea aceasta, el vrea să exploreze. Și, pentru că, el este gata să sacrifice totul.

Critica lui Michel Decoux-Derycke: Pentru mine, Cousteau este un capac roșu și documentare încearcă Calypso din RTB (Radio Television Belge), duminică după-amiază.

loading...

Jérôme Salle evită capcana de film biografic convenționale, hagiografic și redundante. El nu a trecut peste rău Jacques Cousteau: nevoia lui de faima, dragostea lui de bani. Acesta subliniază relația dintre comandantul și fiul său Philippe, rebel al familiei. El a avut o conștiință ecologică, a trecut-l pe tatăl său, a inclus deja viitoarele provocări ale planetei noastre, el a murit în 1979. Este axa filmului.

Lambert Wilson este Cousteau, emaciată, el oferă o performanță demnă de interes. Pierre Niney joacă Philippe Cousteau, mi se pare mai bine, mai interesant decât “Frantz”. Prin contra, peste filme, mi se pare Audrey Tautou mai puțin convingătoare, ea încearcă să întruchipeze Simone, soția lui Cousteau.
Cu siguranță nu este un film mare, dar ea permite generațiilor mai tinere să știe acest om care a visat la un moment dat pentru a face pe oameni să trăiască în mare și mai vechi să-și amintească unele scoate în evidență de televizor.


Trailer Odiseea – The Odyssey