Oddball (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Stuart McDonald
Scenariu: Peter Ivan
Actori: Alan Tudyk, Sarah Snook, Deborah Mailman
Anul: 2015
Gen: Aventura, Familie
IMDB: 6.6

În vena unui fir Walt Disney vine fara inhibitii aiurit in Oddball. Walt ar fi fost mândru de modul în care regizorul Stuart McDonald recreat o poveste bazată pe un eveniment adevărat. Într-un film simplu plin de ingrediente corny care încearcă să facă nimic mai mult decât divertisment de copii de la 4 la 11 ani. Și nu, nu sunt din acest interval de vârstă, dar pot aprecia “ciudat” bine făcut.

Aiurit deschide cu legenda “Aceasta este o poveste care sa întâmplat cu adevărat”. Tag-ul Oddball “s-a întâmplat cu adevărat” se referă la fermier pui Swampy Marsh (Shane Jacobson) din Warrnambool și modul în care el, împreună cu său drăguț mare fiica Olivia (Coco Jack Gillies) salvat diminuarea rapid populația pinguin de Middle Island prin formarea unui câine oaie Maremma Shaggy numit aiurit să-și alunge departe răi reale, vulpile.

loading...

Nu e totul la fel de simplu ca asta in Oddball, deoarece trebuie să existe tensiune, dacă o poveste bună este să fie spus. Acest lucru vine atunci când aflăm că mama Oliviei, Emily (Sarah Snook) este un ofițer faunei sălbatice hellbent pe salvarea sanctuar pinguini au spus “. A dat un termen limită. Dacă numerele de pinguini continuă să se diminueze, atunci sanctuarul va fi închis. Acest lucru ar însemna încetarea pinguini din zonă și la sfârșitul ei de locuri de muncă. Apoi, există este faptul aiurit este în lesă scurtă (nu joc de cuvinte destinate). Comportamentul său nedisciplinat are tot orașul pe margine, asa ca este de trei greve și pentru el – dacă nu se îmbunătățește căile lui. Dog Catcher (Frank Woodley) ajunge să-l ia în custodie.

Jacobson este excelent la fel de mare, drăgălaș Swampy in filmul Oddball. Snook dă cât de talentat e, nu overplaying nici un rol ea are pe. Dar cel mai important multe dintre mame, mame si copii Grand din public la vizualizare mea a rămas pe pentru a viziona rola titluri. Nu pentru a vedea dacă ar ști cineva implicat, ci pentru că au vrut mai mult. Aiurit este ciudat, dar atunci când publicul țintă reacționează în acest fel, atunci acesta trebuie să fie un câștigător.