Odd Thomas (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Fantezie, Mister
Producator(i): Stephen Sommers, Dean R. Koontz
IMDB: 6.9
Regia: Stephen Sommers
Actori: Anton Yelchin, Patton Oswalt, Willem Dafoe

loading...

Într-un orăşel din California, un tânăr bucătar pe nume Odd Thomas este abordat de fantoma unei tinere fete care a fost violată şi ucisă cu brutalitate. Prin capacitatea sa unică de a-i înţelege pe cei morţi, acesta este condus la criminalul fetei, un fost coleg de şcoală. După rezolvarea acestui caz, într-o zi, la locul de muncă, Odd întâlneşte un individ suspect care este urmărit de o armată de “bodachs”, aşa-numitele creaturi spirituale, întunecate, care apar numai în timpul unui dezastru, hrănindu-se cu suferinţa celor răniţi sau ucişi. De aici începe adevăratul joc în care tânărul erou se foloseşte de intuiţia sa supranaturală pentru a afla ce pune la cale acel individ, fiind ferm convins că acest om este conectat la o catastrofă care este pe cale să se petreacă.

Să văd oameni morți, dar apoi, de Dumnezeu, am face ceva despre el “, spune Odd Thomas (Anton Yelchin), un cartof aparent obișnuite găti în Pico Mundo, California Odd Thomas nici comunicator pasiv cu cealaltă parte,. Vede fantome dar apoi el îi ajută să găsească dreptatea, cum ar fi în scena de deschidere în care se confruntă criminalul de o tanara care vine la Odd ajutor. Ceea ce urmează este o scena care stabilește imediat “Odd Thomas” pentru eșec. Odd urmăriri criminal prin cartiere la o petrecere la piscină și nevoia Sommers “de trucuri de acțiune aflat pe seturi de” The Mummy “și” Van Helsing “domoleste scena in care induce durere de cap prostii. zoom rapid, lupta cu încetinitorul, muzica electronica tare, înghețare rame-e o lecție în trucuri Overused și imediat se simte ca un proiect defectuoasă este acoperit în elemente menite să ascundă narative și caracterul său de multe greșeli. Ea are aspectul greoaie, haotic de un drept-to-video “Scream” scarificarea terenului off.

Odd Thomas are o prietena pe nume Stormy Llewellyn (Addison Timlin) Da, serios, dar adaptarea Sommers “de carte Koontz este atât de dependent de rasucire, narativ supranaturală pe care le învățăm nimic și nu le pasă un pic despre dinamica Odd-furtunoasă, care a fost astfel de o roca de bază a sursei. Odd și Stormy sunt destinate să fie împreună pentru totdeauna-cu siguranță o sarcină grea pentru un agent de casting, dar unul care este complet bobbled aici ca Yelchin și Timlin au chimie zero. Timlin are o prezență ecran interesant și furat în caz contrar-mediocru “Best Man Jos” Anul trecut, dar ea e din lemn și ineficient aici. Fanii cărții vor ști că o “Odd Thomas”, fără o furtunoasă interesant se luptă un urcuș de lupta. Willem Dafoe pare plictisit ca polițistul care știe secretul și Odd Thomas apare într-un cameo pentru a reaminti fanilor cărții că a existat un personaj interesant în ea care a fost, în esență, transformat într-un dispozitiv de complot.