Obligat să ucidă – Hunt to Kill (2010) film online subtitrat

Regia: Keoni Waxman
Actori: Michael Eklund, Marie Avgeropoulos, Emilie Ullerup, Gary Daniels, Gil Bellows
Anul: 2010
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 98 minute
IMDB: 5.1/10 din 3581 voturi

loading...

Patru ani în urmă, ofițer de patrulare la frontieră Jim Rhodes (Steve Austin) a fost staționate în Texas. Jim și partenerul său, vechiul său prieten Lee Davis (Eric Roberts), trasati pe ceea ce arata ca o remorcă goală. Ca un cadou, Lee oferă Jim un ceas care are o bandă făcută din alpinism coarda. Banda poate fi dezvaluit și utilizate în caz de urgență. După Jim solicită pentru backup, Jim și Lee decide să meargă. Ce, Obligat să ucidă, ei află este un laborator de metadonă care arata abandonat. Dar doi oameni provin de la o ușă, care a fost construit în podea remorcii, și se deschid focul, tir Lee.

Jim ucide cei doi bărbați, și un alt bărbat a deschis focul de sub remorcă. Jim face pe om să vină prin aceeași ușă celelalte două au venit prin, și omul stabilește remorca pe foc. Lee ucide omul, și Lee spune Jim pentru a rula, chiar înainte de moare Lee. Fără tragere de inimă, Jim Lee lasă în urmă, în criză de remorcii ca explodeaza din cauza substanțelor chimice extrem de volatile utilizate pentru producerea Meth. Acum, Jim și fiica lui adolescentă rebelă, Kim (Marie Avgeropoulos) trăiesc în munții din Lowery, Montana. În Reno, Nevada, un om pe nume Lawson (Michael Hogan) și echipajul său de hoți tocmai au jefuit Casino Hotel Palacio.

Lawson Obligat să ucidă ia milioane de dolari în obligațiuni la purtător au furat, și lasă în urmă o bombă într-un depozit de a ucide restul de hoți, care includ psihopat omul dreaptă Băncilor (Gil Bellows). Băncile defuses bomba, și cu ajutorul unui dispozitiv de urmărire, Banks crede că știe exact unde Lawson se întâmplă. Băncile și celelalte hoții-Jensen (Gary Daniels), Geary (Michael Eklund), crab (Adrian Holmes), și Dominika (Emilie Ullerup) -vow pentru a găsi și de a lua Lawson legăturile înapoi.

În Montana a doua zi, Kim Obligat să ucidă spune că va casa prietena ei Megan pentru a ajuta la pachet Megan pentru o excursie. Mai târziu, Jim primește un telefon de la Sheriff Westlake (Donnelly Rhodes), care spune că are Kim în biroul lui pentru furt din magazine. Jim se duce la biroul lui Westlake, și găsește Bănci și echipajul său acolo, bate Westlake sus. Băncile consideră că Lawson este în Montana, și intenționează să treacă în Canada pe jos. Băncile vrea să găsească Lawson și a obține legăturile, și băncile spune că Westlake nu este fiind foarte cazarea. Băncile omoară Westlake.